ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

24.12.15

ΔΕΙΤΕ ΤΑ - Το Νοσοκομείο Καλαμάτας παρουσιάζει τα έργα του

Τις βέλτιστες πρακτικές στην Υγεία -μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου- παρουσιάζουν ο Μπέζος και οι συνεργάτες του  σε ημερίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Την  τιμητική του  θα έχει το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας   την προσεχή  Δευτέρα  28/12/2015 , μιας και ο Διοικητής του Γιώργος Μπέζος  και ομάδα συνεργατών του, είναι προσκεκλημένοι να παρουσιάσουν ένα  προς  ένα, σε ημερίδα που οργανώνει η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου  στη Τρίπολη, όλα τα υλοποιημένα   έργα Υγείας στη Μεσσηνία που χρηματοδοτήθηκαν μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου. 
Μιλάμε για έργα Υγείας συνολικού προϋπολογισμού 10 εκατομμυρίων ευρώ σε ιατροτεχνολογικό, ηλεκτρομηχανολογικό και εξοπλισμό μηχανογράφησης και σε υποδομές.
Θυμίζουμε ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας αποτελεί πανελλαδικά, το πιο φωτεινό παράδειγμα υποδειγματικής αξιοποίησης και απορρόφησης των κοινοτικών πόρων  εφαρμόζοντας και ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές.
Μάλιστα από ότι γνωρίζουμε, η Διοίκηση του Νοσοκομείου δηλώνει πανέτοιμη και για την νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2014-2020 έχοντας ωριμάσει  νέες προτάσεις  που θα αναβαθμίσουν ακόμη περεταίρω τις δομές  Α΄θμιας και Β΄θμιας Φροντίδας Υγείας στη Μεσσηνία.
Αλλά για το τι έργο Υγείας έχει παραχθεί στη Μεσσηνία ας πάρουμε μια μικρή γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες: