ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

14.9.17

ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΑ -ΚΟΡΥΦΑΣΙΟ

Με την επίστρωση νέου ασφαλτοτάπητα, μήκους περί των τριών χιλιομέτρων, συνεχίζονται οι βελτιωτικές εργασίες στο δρόμο Χώρα-Κορυφάσιο, γεγονός που επιβεβαίωσε σε επίσκεψή του εχθές το πρωί, ημέρα Τετάρτη, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, παρουσία κλιμακίου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Το εν λόγω έργο, προϋπολογισμού 315.000,00 €, χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων, μετά από αίτημα μας,
ενώ τη δημοπράτηση και επίβλεψή του έχει αναλάβει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Έχοντας ως βασικό στόχο τη γενική βελτίωση των οδικών αξόνων της ευρύτερης περιοχής, άρα και την ασφάλεια των οδηγών, ο Δήμος βρίσκεται σε μια συνεχή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Σε σχετική δήλωσή του ο Δήμαρχος μίλησε για το χρόνιο πρόβλημα της Ε.Ο.
Χώρας-Κορυφασίου, που είχε προκύψει μετά την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς λυμάτων στο βιολογικό σταθμό του Κορυφασίου και αφορούσε την ασφάλεια και βατότητα του δρόμου, πρόβλημα το οποίο και αποκαθιστάται. Ανέφερε επιπλέον ότι η συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων παραμένει συνεχής, με σκοπό τη βελτίωση όλων των οδικών αξόνων του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Όπως τόνισε ο ίδιος: «Η ποιότητα της ζωής των πολιτών, αλλά και η οδική ασφάλειά τους είναι μέλημά μας. Γίνονται πολλά και απομένουν κι άλλα».