ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

11.12.17

ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Σε Πύλο και Χώρα έδωσε φέτος το έναυσμα για την εκκίνηση της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, με τη φωταγώγηση των Χριστουγεννιάτικων Δέντρων στις κεντρικές τους πλατείες.

Μέσα σε γιορτινή διάθεση άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Πύλο το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής και στην Χώρα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο καιρός βοήθησε αρκετά έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να χαρούν τις εκδηλώσεις, οι οποίες περιελάμβαναν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο με τη συμμετοχή της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πύλου-Νέστορος, του Δημοτικού Ωδείου Χώρας και το Ωδείου Πύλου, ενώ το πρόγραμμα είχε επιπλέον παραδοσιακούς από τον Λαογραφικό Όμιλο Χώρας και μοντέρνους χορούς από τη Σχολή Χορού Πύλου. Όλα τα παιδιά της περιοχής, συνοδευόμενα από τις οικογένειές τους, επισκέφθηκαν τις κεντρικές πλατείες για να χαρούν τις εκδηλώσεις και να ανταλλάξουν ευχές ελπίδας, χαράς και αγάπης.

Στον εορταστικό χαιρετισμό που απεύθυνε στον κόσμο ο Δήμαρχος τόνισε: «Τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων, παρά τους δύσκολους καιρούς, εμείς γινόμαστε πιο δυνατοί. Με οδηγό την ελπίδα, είμαστε πιο επίμονοι, ώστε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Πρωτίστως όμως, πιστεύουμε ότι αλληλέγγυοι και ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πλέον, ο Δήμος μας αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς δημιουργούνται νέες προοπτικές για μας και τα παιδιά μας. Εύχομαι από καρδιάς, μαζί με το Δημοτικό Συμβούλιο, στον κάθε συμπολίτη μας υγεία, αγάπη και ομόνοια».