ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

14.1.18

Ηθική και νομοθέτες έχουν πάρει διαζύγιο ...Ένας ολόκληρος λαός αποχαυνωμένος στον καναπέ του  (με λίγες εξαιρέσεις)....
  
Βρισκόμαστε ήδη στον όγδοο χρόνο των μνημονίων, τις συνέπειες των οποίων ο καθένας τις βιώνει στη ζωή του και στον κοινωνικό του περίγυρο.
Φτωχοποίηση του πληθυσμού, αύξηση αυτοκτονιών, μετανάστευση νέων και ταλαντούχων ανθρώπων, αρπαγή ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας και μεταφορά τους στους πιο εύπορους πολίτες αυτής της χώρες και σε εταιρίες ξένων κρατών.
Αυτή η μεταφορά γίνεται πάντα μέσω ανήθικων αλλά ταυτόχρονα νόμιμων διαδικασιών και αυτό βέβαια θα συνεχίζεται καθόσον νομοθέτες και ηθική σε αυτή τη χώρα, και ειδικά στα χρόνια των μνημονίων, έχουν πάρει διαζύγιο .
Και πάντα η ίδια ερώτηση. 
Μα γιατί δεν αντιδράει ο λαός, ακολουθούμενη πάντα από τη διαπίστωση ότι είμαστε άχρηστοι και θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας βλέποντας τα χάλια μας.
Ένας ολόκληρος λαός αποχαυνωμένος (με λίγες εξαιρέσεις) απλά παρακολουθεί τη κατακρήμνιση του βιοτικού του επιπέδου, εξαντλώντας την όποια αντίδρασή του στην εξύβριση των πολιτικάντηδων που τον έφεραν σε αυτό το σημείο μέσα από τα κοινωνικά μέσα στο διαδίκτυο
Η λύση είναι σηκωθείτε επιτέλους από τον καναπέ...

Β.Μ