ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

17.6.08

Το Βλαχόπουλο άνοιξε τον χορό των καλοκαιρινών πανηγυριών


Με δύο συνεχόμενες μουσικές βραδιές στον χώρο της πλατείας το Βλαχόπουλο άνοιξε τον χορό των πανηγυριών της περιοχής για το φετεινό καλοκαίρι.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σχετικά ικανοποιητική παρά το ψύχος που επικρατούσε ( συνεχίζοντας την παράδοση ) για αυτή την εποχή.
Το μουσικό σχήμα ήταν διαφορετικό για κάθε βραδιά αλλά οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να ανεβάσουν το κέφι και να κάνουν τον κόσμο να διασκεδάσει.
Το πρωί της Κυριακής στον εορτασμό της εκκλησίας της Παναγίτσας στην κορυφή του Μαγκλαβά η συμμετοχή του κόσμου ήταν ικανοποιητική .
(Κρίμα που ένα φυσικό τοπίο σαν τον Μαγκλαβά με την μοναδική θέα στους κάμπους και τις θάλασσες της Μεσσηνίας παραμένει αναξιοποίητο .Ενα τοπίο που θα μπορούσε να ελκύσει εκατοντάδες επισκέπτες και να διαφημίσει την ευρύτερη περιοχή σε όλο τον κόσμο.)
Την εκδήλωση στην Παναγίτσα τίμησαν με την παρουσία τους Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ κος Δημήτρης Κουσελάς ,η πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου ,
Ο Δήμαρχος Παπαφλέσσα Περικλής Ψώνης ,ο Αντιδήμαρχος Παπαφλέσσα Σάκης Ψώνης η Πρόεδρος του Τ/Δ Μεταμόρφωσης Γαρυφαλιά Μανιάτη και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Παπαφλέσσα