ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

22.8.09

Πανηγύρι Άνω Παπαφλέσσα –… Πασαρέλα Υποψηφίων δημάρχων


Πολύς κόσμος ,πολύ κέφι αλλά και ..πασαρέλα υποψηφίων δημάρχων το χθεσινοβραδινό πανηγύρι στο Άνω Παπαφλέσσα.

Η γνήσια λαϊκή φωνή της ΒΙΚΥ απέδειξε ότι τα πανηγύρια των συλλόγων της Μεσσηνίας πρέπει να στραφούν σε αυτές τις επιλογές. Οι πανάκριβες εμφανίσεις των «μεγάλων » Αθηναϊκών ονομάτων στα πανηγύρια της Μεσσηνίας δεν προσφέρουν στην διασκέδαση και ότι απλά διαιωνίζουν το Φαινόμενο της «αρπαχτής ».

Στο υπόλοιπο κομμάτι του πανηγυριού αξιοσημείωτο είναι η «κατάληψη » της πίστας από τους εν ..αναμονή υποψηφίους δημάρχους του Δήμου Παπαφλέσσα . Πρώτος έκανε την …εμφάνιση του ο νύν δήμαρχος Περικλής Ψώνης ακολούθησε ο ο Μιχάλης Καραβίδας με τα στελέχη του στην συνέχεια «κατάληψη »έκανε ο Χρήστος Σικαλιάς που με την εμφάνιση του αυτή δηλώνει πάλι παρών στην διεκδίκηση της Δημαρχίας και τέλος την «παράσταση » της πίστας έκλεισε ο Θεόδωρος Γιαννόπουλος.

Αυτά στην πίστα γιατί στον χώρο του πανηγυριού οι « Δημοτικές παρουσίες » ήταν ..άφθονες . Το παρών έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος των περασμένων δημοτικών εκλογών Νίκος Βάγγαλης παρουσία είχε επίσης ο πάντα φιλόδοξος για την Δημαρχία Πρόεδρος του Συλλόγου Βλαχοπουλαίων Αθήνας Γιώργος Χρονάς .Από το Δημοτικό Συμβούλιο παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σταύρος Αντωνόπουλος ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Μένης Αβραμόπουλος οι δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Ηλιόπουλος , Παν. Θεοδωρακόπουλος και ο «Οικοδεσπότης » Δημήτρης Κατσούλας .Από τα Τοπικά Συμβούλια ο Πρόεδρος του Τ/Σ Παπαφλέσσα Δημήτρης Κατσούλας και η Πρόεδρος του Τ/Σ Μεταμόρφωσης Γαρυφαλιά Μανιάτη .Από τον χώρο της Κεντρικής Πολιτικής εξουσίας το παρών έδωσαν το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου καθώς και ο πρώην Γραμματέας του ΣΔΟΕ και υποψήφιος πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Κανελλόπουλος.