ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

3.3.12

Ακόμα μία απώλεια για το χωριό μας !!

Απεβίωσε την Καθαρά Δευτέρα  29-2-2012 η Γιαννούλα συζ. Γεωργίου Μαστρογιαννόπουλου σε ηλικία 84 ετών . Η Νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλη στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων και η ταφή  της έγινε  στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης .Στους οικείους της απευθύνουμε τα θερμά μας συλληπητήρια.
Δεν εχει σημασια πως λεγομαι,σημασια εχουν αυτα που γράφω !!

Αγαπητε κυριε Μανιατη, Εως τωρα πιστευα οτι η σελιδα αυτη αφορουσε το χωριο μας συνολικα και οτι ηταν η διαδικτυακη στεγη ολων των Σκαρμιγκαιων. Ειτε συμφωνουσε καποιος ειτε διαφωνουσε με τα γραφομενα σας,δεν μπορουσε παρα να σας αναγνωρισει οτι η σελιδα αυτη που με δικια σας πρωτοβουλια στηθηκε και ανεβηκε στο διαδικτυο αποτελουσε και αποτελει το μοναδικο μεσο επικοινωνιας και ενημερωσης για ολους μας. Δυστυχως ομως, μετα λυπης μου διαψευστηκα. Το ηλεκτρονικο αυτο περιοδικο δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα δεκανικι σας, ενα μεσο προωθησης των πολιτικων σας πεποιθησεων και αντιπαραθεσεων και εσεις ο ιδιος ενα μερος του συστηματος που εσεις κατηγορειτε και δηθεν αντιμαχεστε. Εως τωρα, ενημερωνομασταν για ολους τους αποθανουντες συγχωριανους μας μεσα απο αυτο το περιοδικο. Τιμουσαμε τη μνημη τους και λεγαμε το στερνο μας αντιο ακομα και ολοι οσοι βρισκομαστε μακρια. Να σας θυμισω λοιπον, η να σας ενημερωσω αν δε γνωριζετε οτι 29 Φλεβαρη 2012 εκτος που τα κουλουμα που γιορταστηκαν στο χωρο του σχολειου "εφυγε" απο κοντα μας μια συγχωριανη. Ουδεμια αναφορα υπηρξε. Μαλον κυριε Μανιατη τα κουλουμα ηταν τοσο σηματικα για εσας που επισκιασαν το χαμο της. Πολυ μεγαλη εντυπωση προκαλει δε οτι για πρωτη φορα δεν κανατε αναφορα για το θανατο καποιου συνανθρωπου μας. Τυχαιο; Δε νομιζω... Μια που ειστε και λατρης των παραδοσεων να σας ενημερωσω οτι απο αρχαιοτατων χρονων οι νεκροι τιμουνταν μεχρι και απο τους εχθρους. Ακομα και σε περιοδους πολεμων οι εχθροπραξιες σταματουσαν για τον ενταφιασμο τους. Εσεις σε τι ειδους πολεμο συμμετεχετε κυριε Μανιατη; Συγνωμη αν σας κουρασα, να σας προβληματισα δε νομιζω γιατι ο προβληματισμος ειναι ενα συναισθημα και εσεις ειστε κενος απο τετοια. Σας αφηνω τωρα να συνεχισετε το εργο σας, την ενημερωση των παρατρεχαμενων σας δηλαδη. Γιατι μονο τετοιους ενημερωνετε.


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ " ΑΛΛΑ  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΣ  ΣΥΖ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ "ΒΡΕΘΗΚΕ " ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΥΜΒΑΝ. .ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕΤΕ ....ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ