ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

5.9.12

ΑΛΛΟΥ καλούν την ΕΥΠ για τους εμπρηστές κε Τατούλη !

newsmessinia.blogspot.gr/2012/09/blog-post_8624.html
ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 15 ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ΟΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ....ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ ....ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ 

Επίσημο αίτημα θα καταθέσει η Περιφέρεια Κρήτης για να έρθει εδώ με ... το βαλιτσάκι

Τη βοήθεια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών θα ζητήσει και επισήμως η Περιφέρεια Κρήτης σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν οι εμπρηστές της Βιάννου. Αυτό που όλα δείχνουν, που ο κόσμος στην περιοχή ψιθυρίζει για συγκεκριμένα πρόσωπα μπορεί μόνο με τη συνδρομή της σύγχρονης τεχνολογίας να αποκαλυφθεί πιστεύει ο αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης που θα ζητήσει συνάντηση για το ίδιο θέμα και από τον εισαγγελέα Εφετών Κρήτη κ.Ζαχαρία Κοκκινάκη με τον οποίο θα συζητήσουν αυστηρά μετρα και για τη βόσκηση στα καμένα.
«Δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Η πρώτη καταστροφική πυρκαγιά μας έδωσε πολλές ενδείξεις για εμπρησμό. Η δεύτερη πριν μερικές μέρες νομίζω ότι ό καθένας καταλαβαίνει ότι Κάποιοι είχαν λόγους να Κάψουν την περιοχή. Όταν τους βρούμε θα μας πουν και το γιατί» είπε ο κ.Κουκιαδάκης που είναι πεπεισμένος πλέον ότι πρόκειται για εμπρηστές που για άγνωστους λόγους(;) έχουν βάλει στόχο να Κάψουν την περιοχή.
"Δεν ξέρω τι έχει κάθε αρρωστημένο μυαλό στόχο. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν μπορούμε να το αφήσουμε έτσι. Το λέει ο κόσμος, το συζητάνε όλοι κι εμείς δεν μπορούμε να Κάνουμε ότι δεν ακούμε. Γι αυτό θα ζητήσουμε επίσημα τη βοήθεια της ΕΥΠ που έχει τη τεχνολογία, τη τεχνογνωσία για να εντοπίσει αυτούς" επισημαίνει ο Κουκιαδάκης που αποκαλύπτει ότι η Περιφέρεια θα κινηθεί επισήμως.
"Υπάρχουν στοιχεία, υπάρχουν ενδείξεις. Αλλά τις αποδείξεις μπορεί να τις βρει η υπηρεσία με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής που δεν μπορεί βεβαια να κάνει τέτοια έρευνα" λέει ο αντιπεριφερειάρχης που θα ζητήσει διά της νόμιμου οδού να αποκαλυφθούν στοιχεία, ονόματα και τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.
«Όπου κι αν πας ο κόσμος τα συζητάει εμείς θα κάνουμε πως δεν ακούμε;» αναφέρει.
Με τον εισαγγελέα
Παράλληλα ο κ.Κουκιαδάκης θα επιδιώξει να συναντήσει για το ίδιο θέμα τον εισαγγελέα Εφετών κ.Κοκκινάκη και να του ζητήσει τη βοήθεια της Δικαιοσύνης, των ανακριτικών αρχων.
"Με τον εισαγγελέα μπορούμε να δούμε μια σειρά από μετρα που πρέπει να ληφθούν άμεσα για την περιοχή και σε κάθε περιοχή" ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης που επεσήμανε ότι ήδη έχει εξαγγελθεί το πρώτο μετρο και θα τηρηθεί:
"Είπαμε ότι στα καμμένα δεν θα υπάρξει βόσκηση. Θα το πάρουν όλοι το μήνυμα. Θα το τηρήσουμε αυστηρά αυτό" κατέληξε ο κ.Κουκιαδάκης..cretalive.gr