ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

14.1.14

ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ... Χρυσές αυγές ή ...απογεύματα θα γεννάτε !!!

Η υπερβολική φορολόγηση που καταδυναστεύει τον ελληνικό Λαό στο βωμό ενός Πρωτογενούς Πλεονάσματος καταστρέφει θέσεις εργασίας, ενώ τίποτε άλλο δε σημαίνει Πρωτογενές Πλεόνασμα παρά πως οι εφορίες μαζέψανε περισσότερα χρήματα απ΄ όσα χρειαζόταν το Κράτος για να καλύψει τα υπέρογκα έξοδά του.
Για κάθε δισεκατομμύριο που μαζεύει το κράτος σε υπέρογκους φόρους, πιθανόν δεκάδες χιλιάδες ζωές Ελλήνων πολιτών υποβαθμίζονται, χιλιάδες νέοι άνεργοι μπαίνουν στο περιθώριο της ζωής, εκατομμύρια άυπνες βραδιές σπαταλιούνται στην κατάθλιψη, και ίσως δεκάδες άνθρωποι βρίσκουν διέξοδο στο θάνατο από την επιδείνωση της ζωής τους, που τους επιβάλλει το κράτος.
Το κόστος που σηκώνει στους ώμους του ο ελληνικός Λαός για το κράτος πρέπει να ελαφρύνει κατά πολύ.
Καμία φυλάκιση κομπάρσων της Μεταπολίτευσης δεν θα αλλάξει αυτή την αλήθεια.
Κανένας διωγμός των μικρομεσαίων και κανένας εξανδραποδισμός της μεσαίας τάξης δεν θα αποφύγει την συντριβή των πολιτικών δυνάμεων που πηγαίνουν ανάποδα στην πρωταρχική αποστολή τους: την ευημερία της κοινωνίας, που περνάει από τη δουλειά για όλους.
Καμιά δημόσια διαπόμπευση των ακραίων στοιχείων της κοινωνίας δεν θα υποκαταστήσει την ανάγκη για δουλειά του κάθε πολίτη.
 Όσες Xρυσές Aυγές ή απογεύματα και αν εξαρθρωθούν, θα βγαίνουν άλλες, ώσπου στο τέλος η εξαχρείωση του Λαού να είναι τέτοια που θα δώσει μόνος του τη λύση, με αυτοδικίες και ξεσπάσματα της οργής όπως αυτήν που κοχλάζει αθόρυβα μέσα σε κάθε άνεργο, κάθε φτωχοποιημένο, κάθε κατεστραμμένο, για να διατηρεί τα προνόμιά του και τις ρεμούλες του ο κάθε ΔΕΗτζης ή συνδικαλιστής κομπάρσος του κρατικού τέρατος.
Πρέπει άμεσα να το πάρουμε ανάποδα από εκεί που το πάμε. Άμεσα όμως.
Ως τότε, φάτε Ξηρό, Κολλέγιο, ΤΤ, και ότι σας σερβίρει το τηλεοπτικό πρόγραμμα  κάθε βράδυ.
Το πρωί πάλι 1.500.000 ανέργους θα έχουμε.