ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

7.2.15

Δύο ...Δεκαετίες συνεχείς εμπρησμοί ,δολιοφθορές και τώρα καταστροφή ελαιοδέντρων !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

Ξερίζωσαν 15 ελιές στη Μεταμόρφωση

Αγνωστοι ξερίζωσαν γύρω στα 15 ελαιόδεντρα στη Μεταμόρφωση του Δήμου Πύλου - Νέστορος, στη θέση Πλατανάκι, όπως μας καταγγέλθηκε. 
Σύμφωνα με την καταγγελία, η καταστροφή έγινε στο κτήμα του αποβιώσαντος Γεωργίου Πουλή. 
Κάτοικοι της Μεταμόρφωσης μας επεσήμαναν ότι «και παλιότερα είχαν γίνει δολιοφθορές, είχαν κάψει λάστιχα ποτίσματος στο ίδιο κτήμα, είχαν κλέψει πλέγματα, είχαν ξεριζώσει κηπευτικά και είχαν κάψει αποθήκες και στάβλους».
Οι κάτοικοι καλούν τις αρμόδιες αρχές του τόπου να επέμβουν, καθώς υπάρχει και η υποψία ότι οι ελιές που ξεριζώθηκαν «πάνε για φυτώρια, για να τις φυτέψουν αλλού».
Γ.Σ.Δύο ...Δεκαετίες συνεχείς εμπρησμοί ,δολιοφθορές και τώρα καταστροφή ελαιοδέντρων !

Στα όρια της Αυτοδικίας φέρονται να έχουν φθάσει οι νομοταγείς κάτοικοι της Μεταμόρφωσης που ζούν κάτω από καθεστώς φόβου,τρόμου και εμπρησμών τα τελευταία ...20 χρόνια ,βιώνοντας την παντελή απουσία του έννομου κράτους από την περιοχή τους.

Ανίκανοι ή .....

Δεν μπορεί να διανοηθεί ο κοινούς νούς πώς την στιγμή που στην χώρα μας έχουν εξαρθρωθεί τρομοκρατικές οργανώσεις ,ειδεχθή εγκλήματα ,συμμορίες εμπρησμοί και πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις οι αρμόδιες υπηρεσίες για την τήρηση της έννομης τάξης στην περιοχή να αδυνατούν να εξιχνιάσουν τα διαδοχικά "εγκλήματα " και την άτυπη τρομοκρατία που έχει επιβληθεί στο πέρασμα των χρόνων στο συγκεκριμμένο χωριό ..
Σε κατ΄ιδίαν συζητήσεις κάτοικοι της περιοχής ομολογούν  "ΦΟΒΑΜΑΙ να μιλήσω γιατί θά έρθει και η δική μου σειρά " ...
Άραγε υπάρχει η βούληση από πλευράς πολιτείας να σπάσει επιτέλους το "στεγανό"και να δώσει ένα τέλος στήν ανασφάλεια που επικρατεί επί ....ένα τέταρτο του αιώνα ,συλλαμβάνοντας τον δράστη ή τους  δράστες που έχουν αναγκάσει  μία μικρή κοινωνία να ζεί κάτω από συνθήκες φόβου, τρόμου και εμπρησμών !


Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/54938-xerizwsan-elies-metamorfwsi

Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/koinonia/item/54938-xerizwsan-elies-metamorfwsi