ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

19.4.16

1ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Το 1ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου Πύλου-Νέστορος διοργανώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος σε συνεργασία με την Α.Ο. “Ολυμπιονίκης Κ. Τσικλητήρας” και την Costa Navarino. 
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 25 έως και την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με την απονομή βραβείων στους αθλητές και σε τιμώμενα πρόσωπα, ενώ τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι της Πύλου, της Μεθώνης και της Χώρας.
 Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι η ΑΙΚ Στοκχόλμης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ατρόμητος Αθηνών, ο Τσικλητήρας Πύλου, ο Πατίστα, ο Αίαντας Καλαμάτας, η Δόξα Πηγαδακίων, ο Τέλος Αγρας, η Α.Ο. Μεθώνης και ο Παπαφλέσσας Χώρας.
«Δημιουργήσαμε φέτος το θεσμό του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Ποδοσφαίρου Κ-13, θέλοντας να γίνει ο Δήμος μας κέντρο αθλητισμού και ελπίζουμε αυτή προσπάθεια να ριζώσει», δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, και συνέχισε: «Πάντα θα προσπαθούμε να δημιουργούμε αθλητικές υποδομές πρότυπο για όλη τη Μεσσηνία και αυτό γιατί πιστεύουμε στη νεολαία. 
Περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό το γεγονός και να είναι κοντά μας τις μέρες των αγώνων. Έχουμε σκοπό στην τελετή λήξης να τιμήσουμε τέσσερα σημαντικά πρόσωπα του αθλητικού χώρου, τους Μεσσήνιους Ποδοσφαιριστές Νίκο και Σωτήρη Λυμπερόπουλο, καθώς και τους διακεκριμένους Μεσσήνιους Αθλητικογράφους Νίκο Τσώνη και Αντώνη Αντωνόπουλο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας και χορηγούς για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση.».
Ο Υπεύθυνος διοργάνωσης Νίκος Κακαλέτρης επεσήμανε ότι: «Παρά τους δύσκολους καιρούς η συμμετοχή είναι μεγάλη, καθώς υπολογίζουμε γύρω στα 500 να βρίσκονται στην περιοχή για να λάβουν μέρος στους αγώνες . 
Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί ο Δήμος με πολύ μεγάλη προθυμία αποδέχθηκε την πρόταση να πραγματοποιηθεί αυτό το γεγονός και το υποστηρίζει. Ευχόμαστε η συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη την επόμενη φορά με περισσότερες κατηγορίες . Ευχαριστούμε όλους τους επιχειρηματίες που συμμετέχουν σε αυτό το γεγονός, δίνοντας τις προσφορές τους.»

Χορηγοί του Τουρνουά είναι τα Super Market “ΑΦΟΙ Παναγιωτόπουλοι”, η “Ανδανία” και η “Costa Navarino”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Τουρνουά www.pylosist.weebly.gr