ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

20.11.16

"Thalea - Ελιά και λάδι " - Υγρό χρυσάφι από την AGRO.POLY

Το Καλύτερο Έξτρα Παρθένο Βιολογικό Ελαιόλαδο

Αυθεντικά Ελληνικά προιόντα από την   AGRO.POLY

 Η δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικής ετικέτας επιτρέπει στους πελάτες -παραγωγούς της εταιρείας να δημιουργήσουν στο δικό τους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που θα διανεμηθεί με τη δική τους ιδιωτική ετικέτα.


Η AGRO.POLY είναι η δημιουργία μιας ομάδας νέων ανθρώπων που ήθελαν να πάρουν το παραδοσιακό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τις ελιές και να τα προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό  με γνώμονα την υψηλή ποιότητα, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την προσεγμένη συσκευασία.


Η εταιρεία συστάθηκε το 2013 και είναι 100% ελληνική.


Βρίσκεται στη Μεσσηνία και ειδικότερα στην  περιοχή του δήμου Πύλου –Νέστορος και συγκεκριμένα μεταξύ  Βλαχόπουλου και  Παπούλια,  καλύπτοντας μια έκταση 5000 τ.μ.


Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της AGRO.POLY είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών.


Βασικό, επίσης, πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η ικανότητα να προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη, δημιουργώντας το κατάλληλο προϊόν για τον κάθε έναν ξεχωριστά.


Η υπόσχεση των ανθρώπων που εργάζονται στην εταιρεία είναι ο σεβασμός προς τους παραγωγούς, η εμπιστοσύνη τους, η ικανοποίηση των συνεχώς αυξανομένων αναγκών τους και η άψογη ποιότητα που αντιπροσωπεύει το όνομα “Thalea”.


Η εταιρεία


Οι αξίες της AGRO.POLY είναι η ποιότητα, η αξιοπιστία και η αμοιβαία εμπιστοσύνη.


 Το όραμά τους εφαρμόζεται με την ανάπτυξη του μοντέλου TQM (Total Quality Management), την εφαρμογή νέων βιώσιμων επιχειρηματικών πρακτικών και την υιοθέτηση ενός σύγχρονου μοντέλου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.


Παράλληλα με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, προσαρμοσμένα πάντα στα διεθνή πρότυπα, προσφέρουν μια υψηλή προστιθέμενη αξία για όλους τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες τους.


Εγκαταστάσεις - χωρητικότητα


Το εργοστάσιο βρίσκεται στην περιοχή της Πύλου, 900 τετραγωνικά αποτελούν τις εγκαταστάσεις παραγωγής και 100 τετραγωνικά μέτρα το χώρο του χημείου/εργαστηρίου και άλλων βοηθητικών υπηρεσιών.


Τα υπόλοιπα 4.000 τετραγωνικά μέτρα χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση ελαιολάδου και βρώσιμης ελιάς.


Επίσης, υπάρχει μια αίθουσα συνεδρίων στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου, όπου η AGRO.POLY οργανώνει σεμινάρια που απευθύνονται σε ομάδες παραγωγών που ενδιαφέρονται για το πλήρες φάσμα της γεωργικής διαχείρισης.


Όλες οι εγκαταστάσεις έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ένα αποτελεσματικό και, πάνω από όλα, ασφαλές περιβάλλον εργασίας.


Το εργοστάσιο έχει χωρητικότητα περίπου 700 τόνων Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο και πάνω από 500 τόνους επιτραπέζιων ελιών.


Η γραμμή εμφιάλωσης του έξτρα παρθένου ελαιολάδου παράγει πάνω από 1.500 λίτρα ανά ώρα.


Στρατηγική της εταιρείας είναι κάθε χρόνο να αναπτύσσεται και να αυξάνει τη χωρητικότητα και παραγωγικότητά της, επενδύοντας σε έμψυχο προσωπικό, νέους χώρους και μηχανήματα.


Ποιότητα


Η ΑGRO.POLY έχει υιοθετήσει τις σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης και management σε όλα τα επίπεδα. Εφαρμόζει με επιτυχία τις αρχές της ολικής διαχείρισης ποιότητας, με στόχο την εξασφάλιση ενός ποιοτικού και ασφαλούς προϊόντος.


Προτεραιότητα του προσωπικού της εταιρείας και βασική πολιτική της AGRO.POLY είναι να ελέγχει, να αναθεωρεί και συνεχώς να βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της. Η επιτυχής εφαρμογή της διαχείρισης ποιότητας και της ασφάλειας των προϊόντων, καθώς και η περιβαλλοντική διαχείριση εφαρμόζεται και ελέγχεται με το ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, BRC και IFS.


Η ΑGRO.POLY έχει αποκτήσει τα παραπάνω πιστοποιητικά με την υψηλότερη βαθμολογία.


Βιωσιμότητα/ Αειφορία


Το σύνολο του σχεδιασμού του εργοστασίου έχει εμπνευστεί από τον περιβάλλοντα χώρο. Το κτήριο δένει αρμονικά με τους ελαιώνες δημιουργώντας μια συμμετρία με τους αγρούς, το καφέ χρώμα της γης και το πράσινο χρώμα της ελιάς.


Είναι από τις πρώτες εταιρείες στον τομέα της που χρησιμοποιεί «πράσινες» μεθόδους στον τρόπο που λειτουργεί.


Χρησιμοποιεί τον ήλιο, μέσω φωτοβολταϊκής εγκατάστασης, για να παράγει ενέργεια που συμβάλλει στη λειτουργία του εργοστασίου.


Ο χώρος των γραφείων έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τον τρόπο, ώστε να χρησιμοποιείται το ηλιακό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας για σκοπούς φωτισμού.


Επιπλέον, χρησιμοποιείται φωτισμός led και τεχνολογία inverter σε όλες τις γραμμές παραγωγής για εξοικονόμηση ενέργειας.


Τέλος, η εταιρεία εκμεταλλεύεται το νερό της βροχής για το πότισμα των δέντρων, καθώς και για σκοπούς καθαριότητας.




Το όνομα των προϊόντων, “Thalea”, είναι εμπνευσμένο από μία από τις 9 μούσες της αρχαιότητας, τη Θάλεια.


Η μυθική κόρη του Δία και της Ευριόνης, θεά της φύσης, της ευημερίας και της γονιμότητας, συμβολίζει ό,τι ευγενές, όμορφο και αγνό υπάρχει στη Γη.