ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

25.2.17

ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ !!! “Στα όπλα” οι Μανιάτες – Κινητοποίηση στο Σύνταγμα για απόσυρση των δασικών χαρτών

« έτσι αποφάσισαν κάποιοι ελληνόφωνοι γραφειοκράτες στην Αθήνα και τα ξενόδουλα αφεντικά τους…».
 
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά από την Βουλή ετοιμάζουν την Πέμπτη 2 Μαρτίου οι Μανιάτες, ζητώντας την απόσυρση των δασικών χαρτών.

 Ήδη τον τελευταίο μήνα επικρατεί αναβρασμός στις τάξεις των Μανιατών – όχι μόνο των μόνιμων κατοίκων της Μάνης, αλλά και αυτών του Πειραιά και της Αθήνας – διότι οι δασικοί χάρτες που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών προβλέπουν την αρπαγή οικοπέδων ένεκα των… μνημονιακών δεσμεύσεων
Συγκεκριμένα, η “Επιτροπή Αγώνα Μάνης” διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης, ούτως ώστε να υπάρξει άμεσος συντονισμός και μεγάλη κινητοποίηση όλων των Μανιατών στο Σύνταγμα, κάνοντας λόγο για “υπεράσπιση της Γης μας, τους Αγώνες των Προγόνων μας, για να μη γίνουμε πρόσφυγες και δουλοπάροικοι στον ευλογημένο Τόπο μας… γιατί έτσι αποφάσισαν κάποιοι ελληνόφωνοι γραφειοκράτες στην Αθήνα και τα ξενόδουλα αφεντικά τους…”.

Ορίζοντας ως σημεία αναχώρησης είναι το Γύθειο, η Αρεόπολη, η Στούπα, η Καρδαμύλη και ο Κάμπος το πρωί της Πέμπτης, είτε με λεωφορεία, είτε με ΙΧ.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθύνεται στα τηλ. 6930-657858, 6937-293850, 6944-697897 και 27210 77777.