ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6.4.17

2o ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με 18 ομάδες και δύο ηλικιακές κατηγορίες, την Κ-13 και Κ-11 ξεκινάει φέτος το 2ο Διεθνές Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλου-Νέστορος. 
Σήμερα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των αγώνων, δόθηκε η συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στην Πύλο, από το Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και τον Υπεύθυνο της διοργάνωσης Νίκο Κακαλέτρη, οι οποίοι μίλησαν για τη διοργάνωση, τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς.
«Ξεκινήσαμε δειλά πέρσι αυτή την προσπάθεια, αλλά έχουμε σκοπό να πάμε πάρα πολύ ψηλά. Είναι πλέον ένας θεσμός για την περιοχή μας, ο οποίος θα γίνεται κάθε χρόνο το Πάσχα. Σε έναν δήμο όπου ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, το αποδεικνύουμε καθημερινά με τα έργα υποδομών που πραγματοποιούμε, έργα που υποστηρίζουν τους αυριανούς πρωταθλητές. Αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύουμε στη νεολαία. Περιμένουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτό το γεγονός και να είναι κοντά μας τις μέρες των αγώνων. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας και χορηγούς για την υποστήριξή τους στη διοργάνωση», δήλωσε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος.
Με τη σειρά του ο Υπεύθυνος διοργάνωσης Νίκος Κακαλέτρης επεσήμανε ότι: «Με την πολύτιμη συνεισφορά του Δήμου Πύλου-Νέστορος, των ομάδων του Δήμου και των χορηγών ευελπιστούμε φέτος να έχουμε ένα καλύτερο Τουρνουά μιας και έχουμε δύο ηλικιακές κατηγορίες και περισσότερες ομάδες από πέρσι. Πιστεύουμε ότι φέτος όλοι θα ευχαριστηθούν τη διοργάνωση αλλά και τη φιλοξενία που θα παρέχει ο Δήμος. Παρά τους δύσκολους καιρούς η συμμετοχή και φέτος είναι μεγάλη, καθώς στο πρόγραμμα έχουμε 18 ομάδες, δηλαδή 300 αθλητές, ενώ πρόκειται να βρίσκονται στην περιοχή επιπλέον 150 με 200 επισκέπτες για τους αγώνες».
Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τη Μ. Δευτέρα 10 έως και τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου 2017, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης, με την απονομή βραβείων και την απόδοση τιμών, ενώ τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα είναι τα δημοτικά γήπεδα της Μεθώνης, της Χώρας, της Πύλου και το 5x5 της Πύλου. 
Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι για την Κ-13: η Ντρομπέτα Σεβερίν της Ρουμανίας, ο Ατρόμητος, Ο Παναθηναϊκός, ο Τσικλητήρας Πύλου, ο Α.Ο. Χώρας, ο Α.Ο Μεθώνης, ο Αίαντας, ο Πατίστα, η Θήβα και η Δόξα Πηγαδακίων. Για την Κ-11: η Ντρομπέτα Σεβερίν της Ρουμανίας, ο Πατίστα, οι Τορνέϊντο, ο Τσικλητήρας Πύλου 1 και 2, ο Α.Ο. Μεθώνης και η Δόξα Πηγαδακίων. Διοργανωτής του Τουρνουά είναι ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Χορηγοί του Τουρνουά είναι τα Super Market “ΑΦΟΙ Παναγιωτόπουλοι”, η “Ανδανία” και η Auto Union Κασιμιώτης.
 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στην ιστοσελίδα του Τουρνουά www.pylosist.weebly.gr