ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

5.4.18

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 3o IST ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑIANTA ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ TOY 3ου ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Το τρίτο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του Δήμου Πύλου-Νέστορος ολοκληρώθηκε με επιτυχία εχθές, στο Δημοτικό Στάδιο της Πύλου, με τη συμμετοχή 10 σημαντικών ομάδων ποδοσφαίρου.
Μεγάλος νικητής του Τουρνουά ήταν η ομάδα του Αίαντα Καλαμάτας στις κατηγορίες Κ13 και Κ15, ενώ στην κατηγορία Κ11 η ομάδα της Θήβας.

Το τριήμερο τουρνουά ξεκίνησε τη Μ. Δευτέρα και ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Μ. Τετάρτης με την τελετή απονομής των κυπέλλων. Οι ποδοσφαιρικές ομάδες όπως αυτή της Παναχαϊκής, της Τορνέιντο, του Παναιτωλικού, του Α.Ο. Μεθώνης, Α.Ο. Παπαφλέσσας Χώρας, Α.Ο Θήβας, του Αίαντα Καλαμάτας, της Δόξα Πηγαδακίων, του Πατίστα, καθώς και του οικοδεσπότη Τσικλητήρα, με τρία ηλικιακά ή λιγότερα τμήματα η κάθε ομάδα αποτελούνταν από 300 μέλη. Τόσο οι αθλητές των ποδοσφαιρικών κατηγοριών Κ-11, Κ-13 και Κ-15 που συμμετείχαν, όσο και οι επισκέπτες που βρέθηκαν στον τόπο για να παρακολουθήσουν τους αγώνες έμειναν κατευχαριστημένοι από τη φιλοξενία του Δήμου, με τους πρώτους να παρουσιάζουν τον καλύτερό τους εαυτό στους αγώνες.

Στην τελετή λήξης που ακολούθησε του τελικού, ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτριος Καφαντάρης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας κ. Σπηλιώτης Β. και οι Αντιπρόεδροι Γεωργόπουλος Α. και Αλεξανδρόπουλος Η., ο προπονητής  Μεικτής Μεσσηνίας κ Μαστορέας Η., ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Μπαχούμας και ο Βουλευτής Μεσσηνίας κ. Κουκούτσης απένειμαν αναμνηστικές πλακέτες και μετάλλια στις συμμετέχοντες ομάδες και στους διαιτητές, καθώς και τα μετάλλια και τα κύπελλα στις νικήτριες ομάδες. Η εκδήλωση έκλεισε με το Δήμαρχο να κηρύσσει τη λήξη του 3ου Τουρνουά και την έναρξη των προετοιμασιών του 4ου για την ερχόμενη χρονιά, υπό τις μελωδίες των dj και τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων.

Τέλος, ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος δήλωσε τα εξής:
«Νικητές σήμερα είναι όλα τα παιδιά των ομάδων. Ο Δήμος Πύλου-Νέστορος επενδύει κάθε χρόνο και περισσότερο στον Αθλητισμό, προσπαθώντας να διοργανώνει όλο και καλύτερα τουρνουά. Εύχομαι να είμαστε καλά και να υπάρξουν και άλλα στο μέλλον με περισσότερες ομάδες και κατηγορίες. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους νεαρούς αθλητές που συμμετείχαν αλλά και όλους τους επιχειρηματίες, εθελοντές και χορηγούς που υποστήριξαν αυτό το Τουρνουά.»