ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

22.4.10

Δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ντροπή – Δεν ξέρουν τι σημαίνει τσίπα

Φεύγουν μετά από 12 χρόνια παρακμής στον δήμο και φροντίζουν να εξοφλήσουν έως ακεραίας όλους τους πραίτορες και τα …παραμάγαζα εξουσίας που είχαν στήσει όλα αυτά τα χρόνια.
Σύμφωνα με τις κατηγορίες που τους απεύθυνε ο ανεξαρτητοποιηθείς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Κώστας Ηλιόπουλος και δημοσιεύθηκαν σε όλο τον ημερήσιο τύπο της Μεσσηνίας το μόνο που φροντίζουν να κάνουν (έστω και στο παρά πέντε της παραμονής τους) στα κοινά είναι να εξυπηρετήσουν με τα χρήματα του δημότη μικροσυμφέροντα της στενής τους κομματικής πελατείας σε αντάλλαγμα της στήριξης του μηχανισμού εξουσίας που είχαν στήσει όλα αυτά τα χρόνια δημιουργώντας στην ουσία συνθήκες…… κατοχής στον άτυχο αυτό μικρό δήμο.
Η σταγόνα όμως που ξεχείλισε το ποτήρι είναι το απύθμενο θράσος που διαθέτουν να προμηθευτούν με απ΄ευθείας ανάθεση « Καλλωπιστικά φυτά »….αυτό τους μάρανε !!!! από ΥΠΟΔΙΚΟ επιχειρηματία άλλου δήμου χρεώνοντας τον δήμο ο Θεός ξέρει με πόσα ευρώ.
Τι και εάν διαθέτουν καλλωπιστικά φυτά ,επιχειρήσεις και….. μάλιστα υποστηρικτές της δημοτικής αρχής η ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ ανάθεση πήγε σε άτομο που δεν δίστασε να κρατήσει όμηρο με το πιστόλι στο κρόταφο μέσα σε καφενείο τον γράφοντα που η σύζυγος του υπεραμύνθηκε των νομίμων αποφάσεων που είχε λάβει το Τ/Σ Μεταμόρφωσης
Ας θυμίσουμε την ιστορία όπως την Ανέφερε σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Εφημερίδα Ελευθερία 12/02/2009
ΑΠΟ 45ΧΡΟΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
Το πιστόλι στον κρόταφο σε θαμώνα καφενείου
Με όπλο απείλησε προχθές το απόγευμα θαμώνα καφενείου στη Μεταμόρφωση του
Δήμου Παπαφλέσσα ένας 45χρονος επιχειρηματίας, κάτοικος Πύλου. Αφορμή για το
περιστατικό ήταν μια τσιμεντόστρωση σε δρόμο που εφάπτεται με ιδιοκτησία του πατέρα του και η οποία σταμάτησε μετά την παρέμβαση συγγενικού προσώπου του παθόντα.
Ο επιχειρηματίας, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την Αστυνομία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Ε“ κρατώντας όπλο αναποδογύρισε το τραπέζι που καθόταν ο άνθρωπος και τον κόλλησε στον τοίχο βάζοντάς του το πιστόλι στον κρόταφο και απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει.
Το ρεπορτάζ Αναλυτικά
Με όπλο απείλησε προχθές το απόγευμα θαμώνα καφενείου στη Μεταμόρφωση του Δήμου Παπαφλέσσα ένας 45χρονος επιχειρηματίας, κάτοικος Πύλου. Αφορμή για το
περιστατικό ήταν μια τσιμεντόστρωση σε δρόμο που εφάπτεται με ιδιοκτησία
του πατέρα του και η οποία σταμάτησε μετά την παρέμβαση συγγενικού προσώπου του παθόντα. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την Αστυνομία, σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Ε“ κρατώντας όπλο αναποδογύρισε το τραπέζι που καθόταν ο άνθρωπος και τον κόλλησε στον τοίχο βάζοντάς του το πιστόλι στον κρόταφο και απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει. Το απίστευτο σκηνικό που πάγωσε τους υπόλοιπους θαμώνες και προκάλεσε σοκ στον άνδρα που απειλείτο, έγινε με αφορμή ένα δρομάκι που καταλήγει σε αδιέξοδο και που σύμφωνα με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου το 2007 είναι δημοτικός
δρόμος. Προχθές, ο πατέρας του καταζητούμενου ξεκίνησε να τσιμεντάρει το
δρόμο αλλά τον σταμάτησε η Αστυνομία, η οποία είχε ειδοποιηθεί από συγγενικό πρόσωπο του παθόντα το οποίο είναι και μέλος του Τοπικού Συμβουλίου, ενώ παρών στο περιστατικό ήταν και ο ίδιος.
Η συνέχεια γράφτηκε στο καφενείο του χωριού από το γιο του ιδιοκτήτη ο οποίος τον απείλησε με το όπλο κολλημένο στον κρόταφο και σύμφωνα με τις μαρτυρίες τον κρατούσε ακινητοποιημένο για περίπου 10 λεπτά απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει. Πριν τον αφήσει και φύγει, πάντα σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είπε ότι του τη χαρίζει γιατί ήταν φίλοι με τον αδερφό του. Ο παθών κατέθεσε μήνυση εναντίον του επιχειρηματία που δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές ξανά, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων και απειλή, ενώ μένει να εξακριβωθεί αν το πιστόλι ήταν αληθινό.