ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

23.1.09

Δήμος Νέστορος .Συνεδριάζουν για το τεχνικό πρόγραμμα

Η κατάρτιση και ψήφιση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Νέστορος για το 2009 ύψους 13 εκατ.Ευρώ ,είναι το αντικείμενο της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη Κυριακή στις 10.30 το πρωί.

Από το ύψος των 13 εκατ.Ευρώ το μεγαλύτερο κομμάτι αφορά το έργο της αποχέτευσης που φτάνει τα 8.5 εκατ. Ευρώ ,ενώ τα υπόλοιπα 4.5 εκατ. Αφορούν τα υπόλοιπα επί μέρους έργα.

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος Αναστ.Τσορώνης σε συνάντηση που είχε την Τετάρτη 21/01/2009 με τον προϊστάμενο της ΤΥΔΚ Μεσσηνίας συζήτησε μαζί του για την πορεία των έργων και τον προγραμματισμό νέων σημαντικών έργων στον δήμο του.

Στην συζήτηση εξετάστηκε η πορεία των έργων της αποχέτευσης και του βιολογικού καθαρισμού που χρηματοδοτούνται από το Γ΄Κ.Π.Σ καθώς και το έργο της ύδρευσης και της αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου της Χώρας που χρηματοδοτείται από τον < Θησέα >

Σε δηλώσεις του ο κος Τσορώνης τόνισε την καλή συνεργασία που έχει με τον προϊστάμενο της ΤΥΔΚ ,ο οποίος υποστηρίζει τους δήμους της περιφέρειας και ειδκά όσους από αυτούς δεν διαθέτουν Τεχνική Υπηρεσία.

Για την μονάδα του βιολογικού καθαρισμού του δήμου ο κος Τσορώνης τόνισε ότι ευελπιστεί πως η δοκιμαστική λειτουργία της θα αρχίσει την άνοιξη – καλοκαίρι του 2010.