ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

17.2.12

ΑΛΗΤΕΙΑ - ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ !!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑ ΟΙ ΒΑΝΔΑΛΟΙ !!
Μετά την επίσημη παραχώρηση από τον Δήμο Πύλου – Νέστορος των χώρων του καταργηθέντος δημοτικού σχολείου Μεταμόρφωσης στο σύλλογο Γυναικών Μεταμόρφωσης ,ήρθε …..κύμα βανδαλισμών του κτιρίου ( σπάσιμο πόρτας –σπάσιμο τζαμιών κλπ ) από ….« αγνώστους »; που κύριο στόχο έχουν την δυσφήμηση του συλλόγου αλλά και την αχρήστευση του κτιρίου !!
Άλλωστε νωπός είναι ακόμα ο εμπρησμός του κτιρίου στο παρελθόν πάλι με « άγνωστους » δράστες που ΦΥΣΙΚΑ δεν βρέθηκαν ποτέ από τις αρμόδιες αρχές όπως άλλωστε δεν βρέθηκαν οι εγκληματίες εμπρηστές που σπέρνουν τον πύρινο όλεθρο τα τελευταία 20 χρόνια στο χωριό μας .
ΑΡΑΓΕ τι συμβαίνει « ο άγνωστος » δράστης –ες είναι ψυχοπαθές άτομο-α που από σφάλμα της ιατρικής επιστήμης κυκλοφορεί –ουν ακόμα ελεύθεροι ανάμεσα μας …ή νοιώθει –ουν τόσο ισχυρός –οί που το μακρύ χέρι του Νόμου…..αλήθεια υπάρχουν νόμοι και αρχές σε αυτό τον τόπο ; που δεν τους αγγίζει!!
ΟΤΙ και από τα δύο συμβαίνει ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να ανοίξουν τα στόματα στην Μεταμόρφωση όσων γνωρίζουν κάποιο στοιχείο που θα οδηγήσει κάποια στιγμή αυτούς τους εγκληματίες – α στο σκαμνί των κατηγορουμένων προκειμένου να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα τους σε βάρος συμπολιτών τους σε βάρος της Μεταμόρφωσης !
Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ