ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

11.12.16

Ζεσταθείτε με…. κουκούτσι ελιάς - Πόσο θα σας στοιχίσει

Με την τιμή του πετρελαίου στα ύψη...οι καταναλωτές στρέφονται σε κάθε είδους εναλλακτική πηγή θέρμανσης για να ζεσταθούν.

Ετσι εκτός τα καυσόξυλα, τις σόμπες, τις Μπρικέτες ελιάς τα πέλετ και κάθε είδους άλλη μορφή θέρμανσης έχουμε και το κουκούτσι ελιάς, το οποίο αποδίδει τα μέγιστα με πολύ μικρό κόστος.
Με ειδική επεξεργασία του πυρήνα της ελιάς διαχωρίζεται το κουκούτσι από την ψίχα το οποίο αποξηραίνεται και στην συνέχεια αποδίδει μεγαλύτερη θερμική απόδοση, καθαρότερη καύση και μηδενική τέφρα.

Οσον αφορά το κόστος;

 Για την θέρμανση ενός σπιτιού 180 τετραγωνικών επί τέσσερις μήνες σε 24 ωρη λειτουργία των καλοριφέρ με πετρέλαιο το κόστος υπερβαίνει τις 6.000 ευρώ .
Για την ίδια χρονική περίοδο , τις ίδιες ημέρες και ώρες λειτουργίας η θέρμανση με το κουκούτσι της ελιάς κοστίζει περίπου  στα .... 600 ευρώ.
Η ECOMAZA Messinia με έδρα του εργοστασίου της στην Χώρα του Δήμου Πύλου - Νέστορος εκτός από τις Οικολογικές  Μπρικέτες  Ελιάς επεξεργάζεται και το κουκούτσι το οποίο ειναι ετοιμοπαράδοτο για κάθε είδους  ποσότητα σε χαμηλές τιμές και άριστη ποιότητα

Εποικοινωνείστε με την εταιρεία για περισσότερες πληροφορίες 

"ECOMAZA Messinia "

Θέση Κοσσυφάμπελο

Χώρα Πύλου – Νέστορος

Μεσσηνία Τ.Κ. 24600

Τηλ./Φαξ: 27630-32539

Κινητό: 6945463052

Email: info@ecomaza.gr