ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

11.10.09

Αγροτικοί δρόμοι Μεταμόρφωσης – Μόνη λύση οι αγωγές στον Δήμο Παπαφλέσσα.


Μετά τις τελευταίες βροχές οι αγροτικοί δρόμοι της Μεταμόρφωσης είναι πλέον αδιάβατοι θυμίζουν …εμπόλεμη ζώνη αλλά η δημοτική αρχή του Δήμου Παπαφλέσσα « περί άλλων τυρβάζει » . Ο όμορος Δήμος Νέστορος προκειμένου να αποκαταστήσει το αγροτικό του δίκτυο έχει σε εξέλιξη ΤΡΕΙΣ διαφορετικές εργολαβίες που δουλεύουν ασταμάτητα προκειμένου όταν αρχίσει η συγκομιδή της ελιάς να μην υπάρχουν προβλήματα βατότητας στο αγροτικό του δίκτυο.
Στον Δήμο Παπαφλέσσα τα κονδύλια που προβλέπονταν για την αγροτική οδοποιία όλου του δήμου μεταφέρθηκαν με αποφάσεις του Δημοτικού συμβουλίου όλα στο Βλαχόπουλο για ασφαλτοστρώσεις αγροτικών δρόμων . Η Μεταμόρφωση ήταν και είναι ο …φτωχός συγγενής .
Όλοι εμείς που χρησιμοποιούμε το αγροτικό οδικό δίκτυο της Μεταμόρφωσης προκειμένου να προστατέψουμε τα αυτοκίνητα μας και να έχουμε μια ομαλή πρόσβαση στις ιδιοκτησίες μας πρέπει να κινηθούμε συλλογικά με ομαδική αγωγή εναντίον της δημοτικής αρχής διεκδικώντας στα δικαστήρια αποζημιώσεις για τις βλάβες και τις φθορές που έχουν υποστεί τα οχήματα μας καθώς και αποζημίωση για την μείωση της αξίας των περιουσιών μας από την δύσκολη έως αδύνατη πρόσβαση σε αυτές. Στο μεταξύ για να προλάβω τις φθηνές δικαιολογίες της Δημοτικής αρχής ότι δόθηκαν εργολαβίες και μπλα …μπλά …μπλά . σας πληροφορώ ότι ο εργολάβος δούλεψε κατόπιν …υποδείξεων και σε συγκεκριμένα κομμάτια αγροτικών δρόμων που εξυπηρετούν αποκλειστικά φίλα προσκείμενους στην Δημοτική αρχή.
Μόνη λύση λοιπόν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΓΕΣ