ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

4.6.12

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ...ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!


 ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ !!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΜΙΕΩΝ !!

Σας ενημερώνουμε, ότι όσοι κάνουν χρήση νερού από δημόσια επιφανειακά νερά (ποτάμια, πηγές κ.λ.π.) καθώς και από δημοτικές γεωτρήσεις, σε εκτάσεις εκτός αρδευτικών Τ.Ο.Ε.Β. καθώς και σε εγκαταστάσεις, πρέπει να ζητήσουν την έκδοση δικαιωμάτων χρήσης νερού σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τα υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.

Στα δικαιώματα χρήσης νερού περιλαμβάνονται η άρδευση, η χρήση νερού στην κτηνοτροφία, η βιοτεχνική ή βιομηχανική χρήση (π.χ. υδρόμυλοι, ελαιοτριβεία) καθώς και η παραγωγή ενέργειας.

Για το λόγο αυτό οι χρήστες πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στην Τοπική Κοινότητα που ανήκουν τα κτήματα και οι εγκαταστάσεις ή στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων(Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού, 1ος όροφος), ώστε ο Δήμος Λαμιέων να ζητήσει για λογαριασμό τους τη χορήγηση αδειών για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στου Προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων ((Φλέμινγκ & Ερυθρού Σταυρού,1ος όροφος, τηλέφωνο 22313-51088).


Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΜΙΕΩΝ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ