ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2.4.13

«ΤΣΙΜΠΑΝΕ » τους κλεφτοκοτάδες και το διατυμπανίζουν !!!

 Γράφει  το http://newsmessinia.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2623.html
Γράφει ο Κάλχας
Σε καθημερινή βάση τα δελτία τύπου της  ΕΛΑΣ μας βομβαρδίζουν  με βαρύγδουπους τίτλους για συλλήψεις με  κατεστραμμένους επιχειρηματίες που δεν μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στο «αδηφάγο » κράτος που ζούμε .
Διαπομπεύσεις  και τελειωτικό κτύπημα για συνανθρώπους  μας που ρίχθηκαν στον επιχειρηματικό στίβο αλλά τελικά απέτυχαν .
Δεν βλέπουμε όμως τον ίδιο ζήλο για την εξιχνίαση εγκλημάτων κατά ζωής και περιουσίας που συντελείται π.χ .επί μία εικοσαετία στο Τρίγωνο Μεταμόρφωση – Αμυγδαλίτσα –Μεταξάδα  του δήμου Πύλου – Νέστορος ,με δεκάδες εμπρησμούς κάθε καλοκαίρι και τεράστιες καταστροφές σε καλλιεργήσιμες και δασικές εκτάσεις .
Είκοσι χρόνια «άκαρπες  έρευνες » σε …αμέτρητους  εμπρησμούς και κανενός αρμοδίου  το αυτί ΔΕΝ ιδρώνει !!!
Εξιχνιάσθηκαν τρομοκρατικές οργανώσεις ,ειδεχθή εγκλήματα αλλά οι διωκτικές αρχές ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ να εντοπίσουν τον δράστη οι τους δράστες που σπέρνουν τον πύρινο όλεθρο στην περιοχή .
Το καλοκαίρι είναι πρό των πυλών ( οι φωτιές στην γειτονική Σπάρτη μας το υπενθυμίζουν ) και πάλι οι εμπρησμοί  που πλέον έχουν γίνει έθιμο στην περιοχή  θα καταγραφούν  απλά στο βιβλίο συμβάντων ενώ από πλευράς ερευνών θα έχουμε πάλι τα ίδια αποτελέσματα.
Προς τι λοιπόν οι …πανηγυρισμοί για τους  «κλεφτοκοτάδες του δημοσίου » όταν επί ένα τέταρτο σχεδόν του αιώνα  ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ να προστατέψετε τον απλό  έλληνα πολίτη !!