ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

19.2.19

Προσοχή - Μην σας πλανέψουν οι σειρήνες...



Προσέξτε τι θα ψηφίσετε στις εκλογές.... 
Έχουμε χορτάσει από ψεύτες απατεώνες και δοσίλογους.

Κάθε σπίτι κι ένας υποψήφιος σε αυτήν την χώρα. 

Λίγο πριν από τις κρίσιμες δημοτικές εκλογές αλλά και πριν από τις ευρωεκλογές  βομβαρδιζόμαστε από ένα σωρό πρόσωπα που ξαφνικά βγήκαν στο προσκήνιο για να διεκδικήσουν  και αυτά μέρος τη πίτας  της εξουσίας που προσφέρουν οι εκλογές .

Άλλοι κάνουν ένα όνειρό τους πραγματικότητα άλλοι δεν είχαν με τι άλλο να ασχοληθούν , άλλοι πάλι μπήκαν στην διαδικασία αυτή μετά από πίεση φίλων για να βοηθήσουν με την αναγνωρισιμότητά τους ή τις δημόσιες σχέσεις τους την όποια παράταξη.
Όμως εμείς που θα κληθούμε να τους ψηφίσουμε έχουμε αναλογιστεί η αναζητήσει ποιοι στο βάθος είναι αυτοί οι υποψήφιοι;
Γνωρίζουμε ποιες είναι πραγματικά οι προθέσεις τους ;
Αν έχουν τις γνώσεις που απαιτούνται για να βρίσκονται σε μια θέση λήψης αποφάσεων;
Έχουμε αναρωτηθεί ποιο ήταν το παρελθόν τους και τι έχουν πετύχει στην ζωή τους;
Ποια είναι τα πρότυπα αυτών των ανθρώπων και από που ορμώμενοι ήρθαν να διεκδικήσουν την ψήφο μας;
Έχουμε χορτάσει από ήρωες του πολυτεχνείου που έκαναν βόλτα σε όλα τα κόμματα και μετά πήγαν στην ευρωβουλή.
Έχουμε χορτάσει από πολιτικούς καριέρας που συνεχίσουν σήμερα να είναι πολιτικοί γιατί κρατούν στο συρτάρι τους χαρτιά που εκβιάζουν καταστάσεις ώστε να είναι εκεί που είναι ακόμη χωρίς κανείς να τους ακουμπά .
Έχουμε χορτάσει από πολιτικούς που δεν νοιάζονται για την πατρίδα για την εκπαίδευση για την θρησκεία για τις ρίζες μας και τον πολιτισμό μας.
Έχουμε χορτάσει από πολιτικούς που υποσχέθηκαν σε ανθρώπους φτωχούς κι άνεργους νέους και μετά έκαναν ότι δεν τους ήξεραν.
Έχουμε χορτάσει από ψεύτες απατεώνες και δοσίλογους.
Σήμερα έχουμε ανάγκη από ξεκάθαρες απόψεις από αληθινά μηνύματα από ειλικρινείς πράξεις απέναντι σε έναν λαό που ματώνει γιατί τον μάθανε να ελπίζει τόσα χρόνια στο ψέμα.
Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από παγκοσμοιοποιήσεις ούτε από μοντερνισμούς ούτε από μιμιτισμούς άλλων μοτίβων ζωής. Έχουμε τις ρίζες μας την χώρα μας και τον πολιτισμό μας αυτά να προστατεύουμε και αυτά να στηρίξουμε για το καλό του έθνους μας.
Γι αυτο λοιπόν για μια φορά στη ζωή μας να σκεφτούμε σοβαρά σε ποιον θα δώσουμε την στήριξή μας σε ποιον θα θα δώσουμε δύναμη στη φωνή του και στις πράξεις του διότι τα πράγματα είναι δύσκολα και δεν θα μας συγχωρεθούν και άλλες λάθος επιλογές...
Ρωτήστε αυτούς που θέλετε να ψηφίσετε τι θα κάνουν για τον απλό πολίτη για τον άνεργο για τον ασθενή για την παιδεία
για την  θρησκεία για την πατρίδα σαν ισχυρή πατρίδα και όχι σαν τουριστικό θέρετρο κάποιων από την αλλοδαπή ...
Προσοχή σε αυτές τις εκλογές αλλά και στις βουλευτικές εκλογές που από ότι φαίνεται θα γίνουν σύντομα, θα είμαστε εμείς πιο πολύ από ποτέ υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα.

Β.Μ