ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

10.9.08

Δυσφήμηση της Μεταμόρφωσης ….το Θάρρος συνεχίζει

Επανέρχεται σήμερα με πρωτοσέλιδο άρθρο η εφημερίδα ΘΑΡΡΟΣ στην ξεχασμένη χωματερή DTT στο χωριό μας.
Η δυσφήμηση του χωριού μας συνεχίζεται ταυτόχρονα όμως στον χώρο της πρόσκαιρης τηλεθέασης εισήλθε και το τηλεοπτικό κανάλι Μεσόγειος βλέπετε το « κίτρινο » χώμα της χωματερής πουλάει
Τι και αν πέρασαν σχεδόν 50 χρόνια από τότε που υπηρεσίες της στρατιωτικής χούντας διάλεξαν την Μεταμόρφωση σαν τόπο ταφής του επικίνδυνου DTT χωρίς την σύμφωνη γνώμη των κατοίκων της και όμως σήμερα ορισμένοι το επαναφέρουν στην επικαιρότητα χωρίς να υπολογίζουν το τεράστιο κόστος που επιφέρουν στην τοπική μας οικονομία μόνο για ίδια ωφέλη.
Σκεφθείτε αύριο στις λαικές αγορές της Χώρας των Γαργαλιάνων του Βλαχόπουλου της Καλαμάτας κλ τους Σκαρμιγκαίους παραγωγούς να προσπαθούν να αποδείξουν ότι δεν είναι …….ελέφαντες.
Να προσπαθούν να αποδείξουν ότι τα προιοντα τους δεν είναι μολυσμένα τι και αν υπάρχουν αναλύσεις που έγιναν το 1994 στο νερό και στο έδαφος της Μεταμόρφωσης στην συγκεκριμμένη τοποθεσία από το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιντούτο και έδειξαν ότι καμμία μόλυνση δεν υπάρχει .
Τότε το θέμα είχε απασχολήσει το Πανελλήνιο τα Αθηναικά κανάλια με Πανελλήνια εμβέλεια είχαν στείλει απεσταλμένους για επιτόπια ρεπορτάζ που κάλυψαν αναλυτικά κάθε πτυχή του θέματος.
14 χρόνια μετά ορισμένοι σερβίρουν στο αναγνωστικό τους κοινό ξαναμασημμένη τροφή υιοθετώντας αστήρικτες καταγγελίες που αποβλέπουν σε προσωπικά οφέλη .
Γιατί λοιπόν ο σημερινός Σκαρμιγκαίος πρέπει να πληρώσει το κόστος των εγκλημάτων της στρατιωτικής χούντας 50 χρόνια μετά ?
Γιατί η Μεταμόρφωση πρέπει να οδηγηθεί σε οικονομικό μαρασμό?
Σκεφθείτε μόνο ότι για να πουλήσουμε αύριο λιγο λάδι θα μας ζητούν οι αγοραστές και πιστοποιητικό του ….Γενικού χημείου του κράτους!