ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

26.9.08

Παράταση για 30 Νοεμβρίου στο Καζάρμα - Τουλούπα Χάνια

Παράταση μέχρι τις 30 Νοεμβρίου ενέκρινε χθες η Ν.Ε. Προγραμματισμού και Υποδομών, για το έργο βελτίωσης του δρόμου Καζάρμα - Τουλούπα Χάνι.
«Θα είναι η τελευταία παράταση», ενημέρωσε ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Παναγιώτης Γιαννακέας και διευκρίνισε πως ουσιαστικά αφορά επιμετρήσεις και τον
τελικό ΑΠΕ. Ο κ. Γιαννακέας παρατήρησε πως «θα είναι ένα από τα καλά έργα της Νομαρχίας» και πρόσθεσε: «Ηταν δύσκολο έργο, είχε και ύδρευση - αντικατάσταση αγωγού συνολικά 4 χιλιομέτρων, του Συνδέσμου “Τέλλος Αγρας” από Τουλούπα Χάνι έως Βλαχόπουλο και στο Χατζή.
Είχε και πολλά τεχνικά, κάναμε επεκτάσεις αγωγών.
Είχαμε την “αχίλλειο πτέρνα” των απαλλοτριώσεων. Καταφέραμε να πείσουμε τον κόσμο να βάλει το γενικό συμφέρον πάνω από το ατομικό.
Τετραμελής επιτροπή τεχνικών θα ελέγξει όλες τις εργασίες. Στο διάστημα αυτό μέχρι τις 28
του μήνα θα μπορούσε να γίνει η διαγράμμιση, αλλά τώρα πρέπει να περιμένουμε 3 συνεχείς ημέρες καλοκαιρίας για να στεγνώσει ο δρόμος.
Είναι δρόμος με ασφάλεια και με δυνατότητα προσπεράσεων σε βραδυπορούντα οχήματα. Γίνεται ένα άρτιο έργο παρά τα προβλήματα της μελέτης και ασφαλές. Είμαι υπερήφανος για την υπηρεσία. Εχει και μια απένταξη πίσω το έργο».
Ο κ. Γιαννακέας μίλησε και για παράλογα αιτήματα των κατοίκων του Πετριτσίου, που ζητούσαν «να φτιάξουμε μεγάλο αγωγό ομβρίων σε κάθετο μέτρο πλάτους μόλις
2 μέτρων».
Ο αντινομάρχης Στάθης Αναστασόπουλος είπε ότι «θα ανατρέψουμε τη νοοτροπία για τις απαλλοτριώσεις και ενισχύουμε το Γραφείο Απαλλοτριώσεων.
Θα βρούμε όλα τα απαλλοτριωμένα στους δρόμους του νομού» και παρατήρησε:
«Είχαμε προβλήματα και με ιδιοκτήτες και με εργολάβους. Θέλω να συγχαρώ την υπηρεσία».
Πηγή Εφημ.Ελευθερία