ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

5.1.09

Κέφι και γλέντι στον χορό του συλλόγου γυναικών


Το κέφι έφτασε στα ύψη στην γιορτή που διοργάνωσε ο σύλλογος γυναικών στο κέντρο ΨΑΡΑΚΙΑ στην χώρα το Σάββατο 03/01/2009.


Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή από μέλη και φίλους του συλλόγου που κατέκλυσαν την αίθουσα του κέντρου παρά τον βροχερό καιρό που επικρατούσε και το τσουχτερό κρύο.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπαφλέσσα Περικλής Ψώνης ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Διονύσης Πετρόπουλος ,ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Ψώνης ,οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κατσούλας και Τάκης Θεοδωρακόπουλος οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Μεταμόρφωσης Γαρυφαλιά Μανιάτη , Μανιακίου Αναστασία Χριστοπούλου .Μαργελίου Βασίλης Δημητρακόπουλος ,Παπαφλέσσα Δημήτρης Κατσούλας καθώς και η Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου.


Η εκδήλωση άνοιξε με την κοπή της πίττας του συλλόγου από τον αιδεσιμότατο πατέρα Βασίλειο Γαιτάνη τον Δήμαρχο Περ.Ψώνη και την Πρόεδρο του συλλόγου Ρούλα Μαθιοπούλου στην συνέχεια τα μέλη του προεδρείου άνοιξαν τον χορό συμπαρασύροντας τους συμμετέχοντες στην γιορτή σε ένα πρωτόγνωρο κέφι που κράτησε έως τις μεταμεσονύχτιες ώρες


Το φλουρί έπεσε στην Βλαχοπουλέισσα Γεωργία Φράγκου η οποία παρέλαβε σαν δώρο μία ηλεκτρική σκούπα προσφορά του συλλόγου.


Τα μέλη του προεδρείου του συλλόγου δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένα από την επιτυχία της εκδήλωσης και ότι η επιτυχία αυτή τους δίνει δύναμη για την συνέχιση του έργου του συλλόγου