ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

6.4.09

Η Μερίδα του Λέοντος στο Βλαχόπουλο

Μια ακόμα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παπαφλέσσα μια ακόμα πισώπλατη μαχαιριά στην Μεταμόρφωση.Από τα 24 θέματα του δημοτικού συμβουλίου μόνο ένα αφορούσε το χωριό μας όλα τα υπόλοιπα ήταν για την …μητρόπολη του δήμου το Βλαχόπουλο

Τελικά δικαιώνονται όλοι αυτοί που υποστήριζαν και υποστηρίζουν ότι αυτός ο δήμος έγινε για να πάρει το Βλαχόπουλο την μορφή σύγχρονης κωμόπολης .

Θυμήσου φίλε αναγνώστη πως ήταν το Βλαχόπουλο πρίν 11 χρόνια και πως είναι σήμερα ,από την λάσπη και τα στενοσόκακα γέμισε λεωφόρους ,οι αγροτικοί κατσικόδρομοι έγιναν ασφάλτινοι ,απέκτησε πλατεία κόσμημα ,απέκτησε περιφερειακό ιατρείο ,δημοτική αγορά ,γήπεδο ποδοσφαίρου .ηλεκτροφωτισμό παντού ( η νύχτα στις μεγάλες γιορτές της ρωμιοσύνης γίνεται μέρα)και δεκάδες ακόμα μικροέργα που δίνουν στον επισκέπτη μια εικόνα ενός ακμάζοντος χωριού.

Αντίθετα στην Μεταμόρφωση (στο χωριό υπόδειγμα των περασμένων δεκαετιών) επικρατούν πέτρινα χρόνια .11 χρόνια χωρίς ένα σοβαρό έργο υποδομής ο χρόνος σταμάτησε στην εφαρμογή του του Καποδίστρια το (1998 ) ο επισκέπτης αντικρίζει την ίδια εικόνα με αυτή που είχε όταν έπαψε να είναι αυτόνομη κοινότητα.

Με δύο τρία μικροέργα που έγιναν όλα αυτά τα χρόνια νομίζουν οι διοικούντες τον δήμο ότι είμαστε ιθαγενείς που τους χαρίζαν καθρεφτάκια και τους άρπαζαν τον χρυσό.

Κύριοι της Δημαρχίας τα ίδια δημοτικά τέλη πληρώνουμε τις ίδιες υποχρεώσεις προς τον δήμο έχουμε, είμασταν και είμαστε πάντα συνεπείς γιατί λοιπόν έχετε καταδικάσει και οδηγείτε το χωριό μας στον μαρασμό?

Φυσικά η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά μόνο δική σας ,άς όψονται οι Σκαρμιγκαίοι συνεργοί σας αυτοί που για χάρη ενός ξερόκαματου που τους προσφέρεται γίνονται γενίτσαροι και Βασιλικότεροι του Βασιλέως αλλά για αυτούς θα έρθει πολύ σύντομα η ώρα του ταμείου ο σκαρμιγκαίκος κόσμος θα τους δώσει την θέση που τους ταιριάζει θα τους καταδικάσει στην αφάνεια και στην ανυποληψία