ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

27.7.09

Τώρα που έσβησαν οι Φωτιές στην Μυγδαλίτσα και Μεταξάδα


Ο Γράφων θεωρεί υποχρέωση του να αναφερθεί στην «Ηρωική » προσπάθεια του Ταξίαρχου Χαρ. Αφάλη Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας ο οποίος από την ώρα που έφθασε με τις δυνάμεις του ρίχτηκε στην μάχη της κατάσβεσης παλεύοντας ό ίδιος με τις φλόγες.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στις πλαγιές της Αμυγδαλίτσας που ανέβασε τα Πυροσβεστικά οχήματα στις προηγούμενες φωτιές του 2007 οι τότε συνάδελφοι του δεν το είχαν ούτε καν διανοηθεί απλά παρέμεναν θεατές της βιβλικής καταστροφής.

Ο Γράφων έτυχε να είναι αυτόπτης μάρτυρας και στις δύο μεγάλες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στην περιοχή μας , μετά λόγου γνώσεως υπογραμμίζω ότι τέτοιοι αξιωματικοί τιμούν το Πυροσβεστικό Σώμα και δείχνουν σε όλους μας ότι οι μάχες κρίνονται από τις ηγεσίες .Ευτυχώς για την περιοχή μας που στην μάχη ρίχτηκε ο συγκεκριμένος αξιωματικός γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μιλούσαμε πάλι για τραγωδία !!

Υ.Γ

Για την αποφυγή παρεξηγήσεων δηλώνω ότι τον συγκεκριμένο αξιωματικό δεν τον γνώριζα δεν τον γνωρίζω και για πρώτη φορά συναντηθήκαμε στην μάχη που έδινε με τις φλόγες ,απλά νοιώθω την υποχρέωση να αναφερθώ στην ηρωική του προσπάθεια

Βασίλης Μανιάτης