ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

8.10.09

Αποκατάσταση των δρόμων από τον Τάσο Τσορώνη στον Δήμο Νέστορος - Στον Δήμο Παπαφλέσσα πέφτουν τσιμέντα σε …οικόπεδα ….


Στην αποκατάσταση της αγροτικής οδοποιίας έχει πέσει όλο το βάρος της δημοτικής αρχής στο Δήμο Νέστορος, καθώς τα προβλήματα είναι πολλά από τις έντονες βροχοπτώσεις στα μέσα του Σεπτέμβρη και η περίοδος της ελαιοσυγκομιδής πλησιάζει.
Ετσι μέλημα του δήμου όπως μας τόνισε ο δήμαρχος Αναστάσιος Τσορώνης, είναι η αποκατάσταση των δρόμων ώστε να μπορούν οι παραγωγοί να πηγαίνουν στα κτήματά τους.
Η ελαιοσυγκομιδή ήδη δειλά – δειλά αρχίζει με τις μαυροελιές. Οι δρόμοι -επισήμανε- έχουν υποστεί πολλές ζημιές καθώς και οι βροχές ήταν πολλές και επειδή τα βουνά έχουν καεί δεν συγκρατούν τα νερά, με αποτέλεσμα να καταλήγουν ορμητικά μέσα στους δρόμους.
Για να μπορεί να γίνει μια πρώτη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας ήδη εργάζεται το γκρέιντερ της νομαρχίας, ένα ακόμη που έχει νοικιαστεί από ιδιώτη, τα μηχανήματα του δήμου, αλλά και νοικιασμένα φορτηγά.
Στόχος, όπως σημείωσε, είναι να γίνουν και πάλι οι δρόμοι προσβάσιμοι ενώ ήδη έχει ζητηθεί η χρηματοδότηση μέσω της νομαρχίας για την αποκατάστασή τους.
πηγή:Ελευθερία

Σχόλιο: Στον δήμο Νέστορος είναι γνωστό ότι ο Τάσος Τσορώνης προσφέρει και αυτό φαίνεται όταν τον δείς να βγαίνει στην πλατεία Της Χώρας από τις αντιδράσεις του κόσμου..
Αντίθετα ο δήμαρχος Παπαφλέσσα έχει γίνει πλέον ….ακριβοθώρητος και μετέχει μόνο σε « κλειστές συσκέψεις » με στόχο την …επανεκλογή του στο δημαρχιακό θώκο !!!