ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

11.12.09

Η ….Μητρόπολη του Δήμου γιορτάζει τα Χριστούγεννα


Η Μητρόπολη του δήμου Παπαφλέσσα το Βλαχόπουλο γιορτάζει τα Χριστούγεννα με στολισμούς λαμπόνια και ζωογόνα φώτα σε κάθε σημείο της πλατείας τους ( βλέπεται εκεί έφτιαξαν πλατεία )οι φτωχοί όμως συγγενείς του δήμου (σαν την Μεταμόρφωση) παραμένουν στα σκοτάδια, εκτός από ένα υποτυπώδη στολισμό η ηγεσία του δήμου είναι ανίκανη ή δεν θέλει να αλλάξει έστω και μια …καμένη λάμπα στον δημοτικό φωτισμό.
Γι αυτό δικαιώνεται απόλυτα η απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Εσωτερικών να καταργήσει αυτούς τους δήμους φαντάσματα που συμπεριφέρονται στα τοπικά διαμερίσματα όπως οι ηγεμόνες στους δουλοπάροικους της επικρατείας τους.
Με τα χρήματα και του σκαρμηγκαίου δημότη μετέτρεψαν το Βλαχόπουλο από χωριό σε σύγχρονη κωμόπολη η Μεταμόρφωση όμως στη Καποδιστριακή περίοδο ζεί « μαύρα χρόνια » ας όψονται οι εγκέφαλοι που δημιούργησαν αυτό το έκτρωμα που λέγεται δήμος Παπαφλέσσα . Χρηματοδοτήσεις με αποκλειστικό αποδέκτη την Μεταμόρφωση έγιναν …γεωτρήσεις στο Βλαχόπουλο και …πυρασφάλεια στον Μαγκλαβά .Χρηματοδοτήσεις από την ΣΑΤΑ της Μεταμόρφωσης με προορισμό το Νεκροταφείο του χωριού μας που αποτελεί στην σημερινή του μορφή ντροπή και αίσχος για τον πολιτισμό μας παραμένουν στα συρτάρια του δήμου διότι τα βαρύγδουπα ονόματα της δημοτικής αρχής παθαίνουν …αλλεργία σε έργα που εμπλέκεται ο ιερέας του χωριού μας αυτό είναι το χάλι και η κατάντια του Καποδιστριακού δήμου Παπαφλέσσα . Κύριοι του ΠΑΣΟΚ ή εφαρμόστε τον νέο Καποδίστρια 2 άμεσα ή διαλύστε αυτά τα εκτρώματα που στήθηκαν πρίν 11 χρόνια και μαράζωσαν τα χωριά μας