ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

29.10.10

Λασπολογία χωρίς όρια από αντρικελα και γιουσουφάκια !!

Ο γράφων γίνεται για μία ακόμα φορά στόχος έρπουσας φημολογίας και συνάμα λασπολογίας από τα γιουσουφάκια και τις Φιλιππινέζες των παράκεντρων εξουσίας που ζούν και δρούν στην Μεταμόρφωση.
Με φημολογίες και τόνους λάσπης προσπαθούν να με διαβάλλουν για μία ακόμα φορά και κυκλοφορούν επιλεκτικά σε άτομα «σαλτιμπάγκους της πολιτικής » ότι χρηματίσθηκα από την δημοτική αρχή Ψώνη με το ποσόν των 22.000 ευρώ πρίν τέσσερα χρόνια και ότι διαθέτουν αποδεικτικά έγγραφα με την υπογραφή μου που αποδεικνύουν τον χρηματισμό . ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ εάν διαθέτουν αυτά τα έγγραφα που ισχυρίζονται να τα δημοσιοποιήσουν άμεσα και τον λόγο θα έχει πλέον η δικαιοσύνη .
Σε συνέχεια των λασπολογικών επιθέσεων τα ίδια παράκεντρα διαδίδουν υπογείως ότι ….χρηματίσθηκα πάλι προκειμένου να αποχωρήσει η συζυγός μου από τον συνδυασμό του Τάσου Τσορώνη. ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ εμπνευστές της της νέας λασπολογικής επίθεσης να αναφέρουν και το ύψος του …χρηματισμού. Οι εμπνευστές και οι φιλιπινέζες τους ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ δεν μπορούν να διανοηθούν ότι υπάρχουν ανεξάρτητες και ελέυθερες φωνές για αυτούς υπάρχουν μόνο ΑΦΕΝΤΙΚΑ και προσωπικά οφέλη για αυτό είναι και θα είναι σε όλη τους την ζωή ραγιάδες και εμετικά αποβράσματα.Για τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί τους τους ΠΡΟΚΑΛΩ να πετάξουν τις ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ και να βγούν ευθέως και αντρίκια …αν γνωρίζουν τι σημαίνει ό όρος και να δημοσιοποιήσουν όποιο επιβαρυντικό στοιχείο διαθέτουν εις βάρος μου αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα την ευθύνη για τα λεγομενά τους !!