ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

11.4.12

Συνάντηση Καφαντάρη με την Ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος

Την Μ. Τετάρτη 11 Απριλίου ο Γενικός Επιθεωρητής Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος του Πυροσβεστικού Σώματος, κ. Σωτήριος Γ. Γεωργακόπουλος συνοδευόμενος από τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεσσηνίας κ.Βασίλη Καπέλιο, τον Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γαργαλιάνων, κ. Κώστα Γεωγακόπουλο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κ. Γρηγόρη Σκιαδόπουλο και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της ‘Ενωσης, κ. Ιωάννη Μωραγιάννη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Πύλου- Νέστορος, κ. Δημήτριο Π. Καφαντάρη στο Δημαρχείο της Πύλου.
Συζήτησαν θέματα που αφορούν την ευαγή συνεργασία ανάμεσα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον Δήμο. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το θέμα της αντιπυρικής προστασίας, ιδιαιτέρως ενόψει της έναρξης της θερινής περιόδου.
Ο Δήμος έθεσε για μια ακόμα φορά το θέμα της ενοποίησης του Καλλικρατικού Δήμου σε μια πυροσβεστική υπηρεσία καθώς και την αναβάθμιση του κλιμακίου της Πύλου σε Πυροσβεστικό Σταθμό.
Ο Γενικός Επιθεωρητής κ. Σωτήριος Γεωργακόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος για τις ενέργειες του και τις διευκολύνσεις που παρέχει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και τον επιβεβαίωσε ότι στην επόμενη αναδιάρθρωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας θα εισηγηθεί το θέμα της αναβάθμισης του κλιμακίου της Πύλου. Από την πλευρά του ο κ. Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του γιατί ένα χρόνιο αίτημα οδεύει προς λύση.