ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

9.5.12

Ο Καφαντάρης δικαιώνει τον ….Τατούλη !!

Άθλιο το οδικό δίκτυο σε απόσταση αναπνοής από το Costa Navarino !!
Π.Τατούλης – Σε δύο τρία χρόνια το Costa Navarino χωρίς οδικό δίκτυο θα είναι ένα….κουφάρι  !!

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πύλου - Νέστορος  ο δήμος  του έχει επενδύσει στον  τουρισμό διότι στην περιοχή του λειτουργεί η « Ναυαρχίδα » του Ελληνικού τουρισμού το Costa Navarino αλλά γενικότερα η περιοχή αποτελεί πόλο  έλξης Ελλήνων και ξένων τουριστών , λόγω ιστορίας αλλά και της μοναδικής φύσης  που την περιβάλλει  .
Όλα καλά και όλα ωραία κε δήμαρχε αλλά με ποια υποδομή στο οδικό σας δίκτυο θα υποδεχθείτε όλο αυτό τον κόσμο ;
Σε απόσταση αναπνοής από το Costa navarino οι δρόμοι θυμίζουν …..εμπόλεμη ζώνη ,λακούβες  χάσκουν στα οδοστρώματα με άμεσο κίνδυνο ατυχήματος από τους επισκέπτες οδηγούς οι οποίοι δεν γνωρίζουν τις « κακοτοπιές » για να τις αποφύγουν .Χαρακτηριστικό παράδειγμα η γενέτειρα του κου δημάρχου  το Ρωμανού με την καταπληκτική παραλία  μία από τις ομορφότερες της Ελλάδας .
Εντός του χωριού αλλά και στον μοναδικό δρόμο που οδηγεί στην θάλασσα  λόγω των  έργων αποχέτευσης που έγιναν τον χειμώνα ο δρόμος έχει καταστεί αδιάβατος και ο επισκέπτης δύσκολα θα πάρει την απόφαση να ξαναεπισκεφθεί την συγκεκριμένη παραλία .
Καλά τα μακρόπνοα και σπουδαία έργα που οραματίζεστε κε Δήμαρχε αλλά δώστε λύση στα μικρά καθημερινά προβλήματα που κάνουν την ζωή επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής  πάρα πολύ δύσκολη !