ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

29.5.12

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ !!


I.N.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ !!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ...ΣΩΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ...ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ  !!

Ακόμα ένα σημαντικό έργο της Μεταμόρφωσης μπαίνει στο στάδιο της υλοποίησης .Ένα έργο που η δημοτική αρχή Ψώνη το είχε μετατρέψει σε κακόγουστο  σήριαλ  πολιτικής απάτης και κοροϊδίας  παρά τους αγώνες που έδωσε το τέως Τ/Σ Μεταμόρφωσης  για την υλοποίηση του έργου .
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ  ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΜΝΕΙΑ  ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ Κους ΤΑΣΟ ΤΣΟΡΩΝΗ –ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΑΓΓΑΛΗ –ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΙΤΑΝΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟ ΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ
Πρόκειται για την ανάπλαση και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της ιστορικής μας εκκλησίας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα .
Ένα Βυζαντινό μνημείο εφάμιλλο του Ναού των Αγίων Αποστόλων της Καλαμάτας όπως έχουν δηλώσει στον γράφοντα  οι Αρχαιολόγοι της Εφορίας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων  Μεσσηνίας κατά την διάρκεια της συντήρησης που έκαναν οι ίδιοι στον ιστορικό μας Ιερό Ναό .
Όπως πληροφορηθήκαμε από την ποιο αρμόδια πηγή του Δημαρχείου Πύλου – Νέστορος  σήμερα δόθηκαν  για δημοπράτηση  τα τεύχη του έργου μαζί με άλλα σημαντικά έργα της Δ.Ε παπαφλέσσα ( Άνω Παπαφλέσσα ,Μανιάκι κλπ ).
ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΑΙΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ