ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

13.10.14

ΧΩΡΑ - Σας περιμενουμε στο ιστορικό μας πανηγύρι

Ξεκίνησε χθες , με την την Λιτάνευση της Ιερής Εικόνας και των Αγίων Λειψάνων του Νεομάρτυρα Αγίου Δημητρίου του Χωραϊ'τη, η εμποροπανήγυρη της Δημοτικής κοινότητας Χώρας.
Πλήθος κόσμου ακολούθησε την Λιτανεία από τον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου δια μεσω της πλατείας με κατάληξη στο Ναϊδριο του Αγίου Κωνσταντίνου, όπου θα παραμείνει για προσκύνημα.
Παράδοση πολλών ετών μετρά το πανηγύρι της Χώρας, το μεγαλύτερο και παλαιότερο στο Δήμο Πύλου-Νέστορος αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλίας.
Πολλοί και φέτος οι μικροπωλητές – έμποροι που έχουν θέση στην
εμποροπανήγυρη με μεγάλη ποικιλία προϊόντων αλλά και χαμηλές τιμές που συμβαδίζουν με την οικονομική κρίση που περνά ο τόπος μας. Είδη ένδυσης , υπόδησης, εξοπλισμός για το σπίτι, επαγγελματικός εξοπλισμός, λευκά είδη για το σπίτι, είδη δώρων, τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και πολλά άλλα που καλύπτουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Η διάρκεια του πανηγυριού είναι έως την ερχόμενη Κυριακή  19 Οκτωβρίου.

Σας περιμένουμε όλους να επισκεθείτε το πανηγύρι μας, να ψωνίσετε και φυσικά να δοκιμάσετε την παραδοσιακή γουρουνοπούλα με άφθονο κρασί.


 Γεώργιος Μπαχούμας 
Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύλου- Νέστορος