ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

17.3.15

Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ το γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βλαχόπουλο !

Εντάχθηκε η πράξη «Βελτίωση γηπέδου ποδοσφαίρου Τ.Κ. Βλαχόπουλου», του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη Ελλάδας 2007-2013», με προϋπολογισμό μελέτης 369.000,00 Ευρώ.

Οι εργασίες που προβλέπονται αφορούν στην ανακατασκευή του γηπέδου στην Τ.Κ. Βλαχόπουλου. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για χωματουργικά και τεχνικά έργα, ενώ θα γίνει και επίστρωση χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς.

Μια ακόμα υπόσχεση του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος, Α’ Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ, κ. Δημήτριου Καφαντάρη, έγινε πραγματικότητα, καθώς το ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Βλαχόπουλο ήταν χρόνιο αίτημα τόσο των αθλητών της ποδοσφαιρικής ομάδας «Παπαφλέσσας Βλαχόπουλου», όσο και των φιλάθλων της περιοχής.

«Με τις συνεχείς προσπάθειες μας ως Δημοτική Αρχή, καθώς και την επιμέλεια των στελεχών της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου μας, είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ένταξη του έργου για την ανακατασκευή του γηπέδου στο Βλαχόπουλο. Αυτό το έργο πνοής για τους αθλητές και τους κατοίκους της περιοχής θα δώσει προοπτική πολιτιστικής ανάπτυξης, αλλάζοντας έτσι την καθημερινότητα της νεολαίας μας, που θα μπορεί να αθληθεί. Στη γρήγορη ένταξη του συγκεκριμένου έργου στο ΕΣΠΑ συνέβαλε ο συμπολίτης μας και τέως Πρωθυπουργός Ελλάδος, κ. Αντώνης Σαμαράς», ανέφερε σε δήλωσή του ο κ.  Καφαντάρης.