ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

24.12.15

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ

Με τις χαρμόσυνες μελωδίες από τα παραδοσιακά κάλαντα των Χριστουγέννων ευχήθηκε τα χρόνια πολλά σήμερα το πρωί η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα Πύλου-Νέστορος στους κατοίκους του δήμου, ενόψει των εορτών.

Από νωρίς το πρωί, η Δημοτική Φιλαρμονική Ορχήστρα παιάνιζε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις δημοτικές ενότητες του Δήμου ξεκινώντας από την Κορώνη, περνώντας από τη Μεθώνη και τη Φοινικούντα και καταλήγοντας στην Πύλο.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Ορχήστρας επισκέφθηκαν το Δημαρχείο Πύλου, όπου ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης τους υποδέχθηκε, ανταλλάσοντας ευχές, ενώ οι μελωδίες από τα κάλαντα των Χριστουγέννων γέμιζαν το χώρο, με ακροατήριο τη Δημοτική Αρχή και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους.

Ο Δήμαρχος, συγκινημένος, ευχήθηκε καλές γιορτές και ευτυχία υπογραμμίζοντας ότι: «Τα μηνύματα των Χριστουγέννων είναι περισσότερο επίκαιρα από ποτέ, υπενθυμίζοντάς μας την αλληλεγγύη και το σεβασμό προς τον συνάνθρωπο μας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο κι εγώ ευχόμαστε από καρδιάς στον κάθε συμπολίτη μας προσωπική ευτυχία, υγεία, αγάπη και προκοπή με στόχο μια καλύτερη ζωή στον τόπο μας. Καλά Χριστούγεννα!»

Φεύγοντας, τα μέλη της Φιλαρμονικής ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις περιοχές Χανδρινού, Βλαχόπουλου, Χώρας και Πύλου.