ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

1.1.16

ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΔΗΜ.ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ

«Σε μια εποχή όπου τα πάντα αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς, αυτό που μας κρατάει δυνατούς είναι η κοινή συμπόρευση και η δύναμη της θέλησης να παλέψουμε για να πετύχουμε τους σκοπούς μας, ενωμένοι.
Με οδηγό την ορθόδοξη πίστης μας,  την αλληλεγγύη και την ομοψυχία, μια σωστή κοινωνία χαράσσει καινούργια πορεία και κατακτά τους στόχους της, που είναι η ευημερία και η επιτυχία των πολιτών.
Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλή Χρονιά, με Υγεία και αισιοδοξία για κάθε μέρα του Νέου Έτους. 
Το 2016 ας είναι η χρονιά που θα δημιουργήσουμε την αφετηρία για καινούργια όνειρα, ελπίδες και στόχους. Για τη χώρα μας αλλά και για το Δήμο μας το 2016 θα είναι χρόνος - ορόσημο, αρκεί να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι!», δήλωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Δημήτριος Καφαντάρης υποδεχόμενος το Νέο Έτος, στον Αγιασμό που τελέσθηκε στο Δημαρχείο Πύλου-Νέστορος.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στην Πύλο, παρουσία του Δημάρχου και των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής. Έπειτα, ο Ιερέας Ναού ευλόγησε την ημέρα και την εκδήλωση, τελώντας αγιασμό στο Δημαρχείο, ενώ ο Δήμαρχος έκοψε και μοίρασε την παραδοσιακή βασιλόπιτα στους καλεσμένους, οι οποίοι ανταπέδωσαν τις ευχές.

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας,  των Σχολείων και των Συλλόγων της περιοχής, καθώς και δημότες του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Τυχερός της ημέρας ήταν ο Λιμενάρχης Πύλου κ. Ιωάννης Μακαρούνης, στον οποίο έτυχε το παραδοσιακό φλουρί από τη Βασιλόπιτα. Ο Δήμαρχος εξαίροντας το έργο της Υπηρεσίας του Λιμεναρχείου ευχήθηκε Δύναμη, Επιτυχία και Υγεία στον Λιμενάρχη δίνοντάς του ως δώρο της εικόνα της Παναγίας.