ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

20.11.19

Μάνα μου Ελλάς…

Δεν θα λέμε κουβέντα πλέον για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα ακόμη μιας… εθνοσωτηρίου κυβέρνησης.

Θα το βουλώσουμε κι εμείς πανηγυρίζοντας για τις αυτονόητες κινήσεις που επιβάλλεται να κάνει ένα ευνομούμενο κράτος, παρέα με τους μονίμως αυταπατημένους ψηφοφόρους και τον καθεστωτικό Τύπο που λόγω της κρίσης που διανύει δεν διστάζει να κάνει τη νύχτα μέρα για ένα διαφημιστικό ξεροκόμματο.

Ποιος νοιάζεται άλλωστε για την μετατροπή της Ελλάδας σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών επειδή έτσι αποφάσισαν οι... εταίροι μας.

Ή για την λιτότητα που ήρθε για να μείνει όπως μας πληροφόρησαν εκ νέου τα κοράκια - αποικιοκράτες.

Ή που κινδυνεύουμε αυτή τη φορά να χάσουμε εδάφη αν αποφασίσει ο ταραξίας απέναντι να κάνει το ρεσάλτο, έχοντας εναποθέσει όλες τις ελπίδες μας στον μπαρμπα - Σαμ που πουλάει εν ριπή οφθαλμού τους συμμάχους του.

Ή που προσπαθούν να μας πείσουν εδώ και δέκα χρόνια ότι έρχεται η ανάπτυξη που θα μας λυτρώσει, αποκρύβοντας τεχνηέντως το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου στους δανειστές για τα επόμενα 100 χρόνια. Μακάρι να έρθουν τα 100 δισ. επενδύσεων που υπόσχεται ο Μητσοτάκης. Όμως για ρωτήστε έναν ξένο ιδιώτη επενδυτή αν θα έρθει να επενδύσει σε μια χώρα που σε περίπτωση που μπλοκαριστεί η επένδυσή του και προσφύγει στα δικαστήρια η απόφαση θα βγει μετά από δέκα χρόνια. 

 Με τους Κινέζους που επενδύουν για γεωστρατηγικούς λόγους και τα λοιπά αρπακτικά που θα ξεκοκαλίσουν την Ελλάδα τζάμπα θα μείνουμε. Λεφτά στην τσέπη του ετοιμοθάνατου Έλληνα φορολογούμενου δεν πρόκειται να μπουν που να χτυπιέται κάτω.

Ή για τα γαλάζια παιδιά που στελέχωσαν το επιτελικό κράτος με παχυλούς μισθούς που κάνουν τα κόκκινα να σκάνε από το κακό τους.

Ή για τους διαπλεκόμενους «κουμπάρους» που λόγω της ιδιότυπης κυβερνητικής μεταχείρισης οι λοιποί ολιγάρχες σκίζουν τα ρούχα τους.

Ή για την γελοιοποίηση του κοινοβουλίου με στημένες προκαταρκτικές για να μην μάθει ποτέ ο λαός που πήγαν τα κλεμμένα που υποτίθεται ότι… έφαγαν μαζί.

Ή για το γεγονός ότι θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την επανάσταση, μαζί με τουρκολάγνους και ξεπεσμένους εκπροσώπους της σάπιας ελληνικής ελίτ.

Ή για τα μικροπολιτικά παιχνίδια με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, τόσο από το Μαξίμου όσο και από πρώην… σωτήρες που επιμένουν να θεωρούν ότι αποτελούν εθνικά κεφάλαια.

Ή για τον εμπαιγμό των Ελλήνων του Εξωτερικού που έγιναν βορά των πολιτικών τακτικισμών του Μητσοτάκη.

Σιωπούμε λοιπόν, ακούμε και κλαίμε…