ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

20.11.19

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (ΡΑΝΤΕΒΟΥ) * Αφορά στις ιδιοκτησίες όλων των ΟΤΑ του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Σας ενημερώνουμε ότι η τελευταία ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής της Δήλωσης στο ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ είναι η 29η Νοεμβρίου 2019
Εάν δεν μπορείτε να υποβάλλετε τη Δήλωση σας μέχρι 29/11/2019, επειδή π.χ σας λείπουν στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να λάβετε από σήμερα Αποδεικτικό Εμπρόθεσμης Προσέλευσης και να κλείσετε συγκεκριμένο ραντεβού για την υποβολή της Δήλωσης σε μεταγενέστερο χρόνο.
Η έκδοση του Αποδεικτικού Εμπρόθεσμης Προσέλευσης και ο καθορισμός της ημερομηνίας κατάθεσης της Δήλωσης σας (ραντεβού), μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Η  έκδοση του Αποδεικτικού ηλεκτρονικά από το παραπάνω site είναι εξαιρετικά απλή και σας απαλλάσσει από την ταλαιπωρία αναμονής στο Γραφείο Κτηματογράφησης και μάλιστα σε περίοδο πολύ μεγάλης προσέλευσης.
  • Σε ένα από τα γραφεία παραλαβής Δηλώσεων στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας, στο Σουληνάρι και στο Πεταλίδι.
  • Στα ειδικά κέντρα εξυπηρέτησης που θα λειτουργήσουν, μόνο για τον λόγο αυτό, στην Πύλο, στη Μεθώνη και στη Χώρα από Τετάρτη 27 έως και Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2721069464.