ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

14.5.08

Ομόλογα τα λεφτά των πυροπλήκτων

Επιτέλους ευρέθησαν τα λεφτά των πυροπλήκτων ,οι οποίοι περιμένουν τόσους μήνες ,κάποια οικονομική βοήθεια από τα χρήματα αυτά.
Τα χρήματα έχουν επενδυθεί σε ομόλογα από το Υπουργείο Οικονομικών ,ιδού και η σχετική ανακοίνωση
http://www.mnec.gr/el/press_office/DeltiaTypou/articles/article0836.html Η ανακοίνωση προήλθε μετά την κατάθεση ερώτησης στην Βουλή πρός τους Υπουργούς Οικονομίας και Εσωτερικών από 13 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Μάταια λοιπόν οι πυρόπληκτοι περίμεναν τόσους μήνες γιατί η κυβέρνηση φρόντισε να τα αξιοποιήση μπαλώνοντας τρύπες του προυπολογισμού.
Αλήθεια γνώριζαν αυτοί που προσέφεραν τον οβολό τους για τους πυρόπληκτους που θα κατέληγε το βοηθήμα τους?
Και ποιος θα τολμήσει να ξαναστείλει βοήθεια σε μια παρόμοια συμφορά στο μέλλον?


Από το http://press-gr.blogspot.com/

Κατατέθηκε και Ερώτηση στη Βουλή!

Ποιοι βουλευτές την υπογράφουν... . .Για το θέμα της ...εξαφάνισης των 160 εκατομμυρίων ευρώ από το λογαριασμό των πυροπλήκτων κατατίθεται σήμερα και Ερώτηση στην Βουλή, προς τους υπουργούς Οικονομίας και Εσωτερικών, από 13 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Ανάμεσά τους και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτρης Ρέππας, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στην κατάθεση της Ερώτησης. Οι άλλοι βουλευτές είναι: Μ. Καρχιμάκης, Γ. Κουτσούκος, Μ. Κατρίνης, Δ. Κουσελάς, Λ. Γρηγοράκος, Γ. Δριβελέγκας, Κ. Σπηλιόπουλος, Π. Μπεγλίτης, Χ. Τσιόκας, Γ. Μανιάτης, Απ. Κατσιφάρας και Β. Παπαχρήστος. Ζητούν να μάθουν ποιος ήταν ο προορισμός των εκταμιεύσεων και να κατατεθούν στην Βουλή αναλυτικά στοιχεία για τη διαχείριση του συνολικού ποσού δωρεών με την αναλυτική κίνηση του λαγαριασμού στην Τράπεζα της Ελλάδος.
(Η Ερώτηση που κατατέθηκε και το πλήρες κείμενο της βρίσκεται εδώ).