ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

8.7.08

Κατέπληξε τους επισκέπτες η βραδιά γεύσης στην Μεταμόρφωση


Με μια ποικιλία 84 φαγητών τα μελη του Συλλόγου Γυναικών Μεταμόρφωσης υποδέχτηκαν τους επισκέπτες της γιορτής ( που διοργάνωσαν στον χώρο του Δημοτικού μας σχολείου ), προσφεροντάς τους μοναδικές γεύσεις , τραγούδι και χορό έως τις πρώτες πρωινές ώρες.
Παρουσία του Δασκάλου τους «οι μαθήτριες » πρόσφεραν πρωτόγνωρες γεύσεις ,κάνοντας πράξη αυτά που διδάχτηκαν τους τελευταίους μήνες σε μια σειρά μαθημάτων μαγειρικής ,που διοργάνωσε η ΝΕΛΕ στο χωριό μας.
Οι δεκάδες επισκέπτες τίμησαν δεόντως « τις δημιουργίες » των μελών του συλλόγου και έμειναν κατάπληκτοι από την μαγειρική τους τέχνη .
Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ,ο Πρόεδρος της ΝΕΛΕ κος Δ.Φίλος ,ο Δήμαρχος Παπαφλέσσα Περικλής Ψώνης ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονύσης Πετρόπουλος , ο Δημοτικός Σύμβουλος Σταύρος Αντωνόπουλος , η Πρόεδρος του Τ/Σ Μεταμόρφωσης Γαρυφαλιά Μανιάτη,η Πρόεδρος του Τ/Σ Μανιακίου Αναστασία Χριστοπούλου και ο Πρόεδρος του Τ/Σ Μαργελίου Bασίλης Δημητρακόπουλος.

Πρέπει δε να αναφέρουμε ότι το κόστος της εκδήλωσης «εξ΄ολοκλήρου » ,καλύφθηκε από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών χωρίς καμμία επιχόρήγηση από οποιοδήποτε Δημοτικό ή κρατικό φορέα και όλα όσα απόλαυσαν οι επισκέπτες ήταν δωρεάν