ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

2.8.16

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΗ Δ.Κ. ΧΩΡΑΣ

Μετά την ολοκλήρωση του σημαντικού έργου των δικτύων αποχέτευσης στις Κοινότητες Ρωμανού και Χώρας, αλλά και του εργοστασίου επεξεργασίας λυμάτων, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος συνεχίζει αποκαθιστώντας το οδικό δίκτυο εντός της Δημοτικής Κοινότητας.

Την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών στη Χώρα ήρθε να επιβεβαιώσει ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης σήμερα το πρωί, σε επίσκεψη εργασίας την οποία πραγματοποίησε με τους συνεργάτες του. «Όποια ανάγκη έχει ο Δήμος μας, θα την καλύπτουμε με όποια μέσα διαθέτουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος, αναφέροντας ότι «τώρα που ολοκληρώθηκε ο Βιολογικός Καθαρισμός στην Χώρα, οι εργασίες δε σταματούν εδώ.
Με την ολοκλήρωση των συνδέσεων των οικιών με το δίκτυο αποχέτευσης, θα συνεχίσουμε, αποκαθιστώντας το εσωτερικό οδικό δίκτυο της Δημοτικής Κοινότητας, το οποίο είναι σε κακή κατάσταση λόγω των εργασιών για τα δίκτυα αποχέτευσης. Αντιλαμβανόμαστε την ταλαιπωρία του κόσμου και
στοχεύουμε, μέχρι το τέλος του 2017, να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο μεγαλύτερο μέρους τους, προσφέροντας έτσι στους δημότες μας ασφαλείς μετακινήσεις χωρίς προβλήματα της κυκλοφορίας».