ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

16.2.10

Μεταμόρφωση – Κούλουμα με τον Σύλλογο γυναικών

Με άστατο καιρό γιορτάστηκαν τα κούλουμα για 4η συνεχόμενη χρονιά από τον Σύλλογο γυναικών και την συμμετοχή δεκάδες κόσμου στον χώρο του Δημοτικού μας σχολείου . Χαρταετοί, σαρακοστιανά εδέσματα -μεταξύ των οποίων λαγάνες, χαλβάς ελιές ,τουρσί και άλλα σαρακοστιανά εδέσματα με λαϊκή και παραδοσιακή μουσική είχαν την τιμητική τους..
Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε το κέφι έφθασε στα …ύψη μαζί με τους χαρταετούς των τολμηρών που αψήφησαν το κρύο και το ψιλόβροχο και πέταξαν τους αετούς τους στα Αλώνια.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Παπαφλέσσα Σάκης Ψώνης και οι Δημοτικοί σύμβουλοι Κώστας Ηλιόπουλος και Σάκης Πετρόπουλος .Οι Λαγάνες ήταν προφορά στον σύλλογο γυναικών από τις Αρτοποιίες Μπουλουλή και Κανονιέρη από τους Γαργαλιάνους στις οποίες ο Σύλλογος Γυναικών απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Κρασί προσέφεραν μέλη και φίλοι του Συλλόγου ενώ…το κέφι και ο χορός που επικράτησε ήταν προσφορά των μελών του συλλόγου που για μία ακόμα φορά απέδειξαν τις τέλειες οργανωτικές τους ικανότητες