ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

27.5.11

Μπήκε το ΣΔΟΕ στην ΕΑΣ Μεσσηνίας -Ελέγχει τις επιστροφές ΦΠΑ σε αγρότες

ΕΡΩΤΗΜΑ - Στην περιοχή μας με τις επιστροφες ΦΠΑ τι γίνεται ...μήπως πρέπει να κάνει ο ΣΔΟΕ μια βόλτα και από τα μέρη μας !!
Παρέμβαση του ΣΔΟΕ για τη «Φάμπρικα» με την επιστροφή ΦΠΑ στη Μεσσηνία Άμεση ήταν η παρέμβαση του ΣΔΟΕ για το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΦΩΝΗ» για «ΦΑΜΠΡΙΚΑ» με την επιστροφή ΦΠΑ στην ΕΑΣ, καθώς και για την συναλλαγή συνεταιρισμού – σφραγίδα, από Άνω Μεσσηνία μεριά σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, που φέρεται να πούλησε στην Ένωση μεγάλη ποσότητα ελαιολάδου. Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε το ΣΔΟΕ είχε ήδη ξεκινήσει έρευνα για το ζήτημα της επιστροφής ΦΠΑ σε αγρότες, αφού προφανώς, υπάρχουν καταγγελίες και πληροφορίες ότι η «Φάμπρικα» έχει μεγάλες διαστάσεις σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας. Στο πλαίσιο αυτής της έρευνας διερευνάται κατά πόσο έχει ανάμειξη ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας Βασίλης Κοζομπόλης, το όνομα του οποίου εμπλέκεται σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Φ» σε συναλλαγή με την ΕΑΣ και έχει εισπραχθεί η ανάλογη Επιστροφή ΦΠΑ επ’ ονόματί του. Εξάλλου πριν λίγο επώνυμα, 2 υπάλληλοι της ΕΑΣ Μεσσηνίας έστειλαν στα ΜΜΕ την διαφωνία τους για την απομάκρυνση του Δ.Ραπτέα και την στήριξη τους στο πρόσωπο του …. div dir="ltr" style="text-align: left;" trbidi="on">
«Το τμήμα Εμπορίας της ΕΑΣ Μεσσηνίας, απαρτιζόμενο από τη υπεύθυνη εξαγωγών, κυρία Σταυροπούλου Έφη και τη Marketer κυρία Βρυώνη Κατερίνα , θεωρεί άδικη την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 26/5/2011 , που έθεσε τον Κο Ραπτέα σε αργία και απολογία .
Η Ένωση πάνω από όλα είναι μια επιχείρηση και στελέχη με τα προσόντα, την εμπειρία και το ήθος , που χαρακτηρίζουν το κύριο Ραπτέα , είναι άκρως απαραίτητα .
Είναι γνωστό ότι έχει συμβάλλει ως Γενικός Διευθυντής τα μέγιστα στην ανάπτυξη της δραστηριότητας στη βελτίωση του προφίλ της Ένωσης , καθώς και στη μεγάλη αύξηση της τυποποίησης και των εξαγωγών της.
Ελπίζουμε σε άμεση και συνετή διευθέτηση του εν λόγω θέματος , για την καλύτερη λειτουργία της Εμπορίας και γενικώς της Ένωσης
Τμήμα Εμπορίας
Σταυροπούλου Ε.
Βρυώνη Κ.