ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

17.10.12

ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ -15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!...ΤΥΧΑΙΟ ;

ΕΡΧΕΤΑΙ…. ΧΕΙΜΩΝΑΣ  αλλά θα ζούμε με τον «Τρόμο » του επερχόμενου Καλοκαιριού όπως συμβαίνει ανελλιπώς την τελευταία 15 ετία !
Αν αναλογιστούμε ότι μόνο για τις φετινές  φωτιές  σε όλη την Ελλάδα  οι ανακριτικές υπηρεσίες  της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έστειλαν  στους εισαγγελείς περισσότερες από 250 δικογραφίες  οι οποίες αφορούσαν εμπρησμούς η φωτιές εξ αμελείας  δεν μπορεί κανένας να διανοηθεί ότι  στην Μεταμόρφωση  Μεσσηνίας επί 15 χρόνια με δεκάδες εμπρησμούς κάθε καλοκαίρι  «ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΦΥΛΛΟ » για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη ή των δραστών .
Άραγε τι συμβαίνει ;
Πρόκειται για ανικανότητα των αρμοδίων  τοπικών υπηρεσιών  οι οποίες αδυνατούν να εκτελέσουν το έργο που έχουν επιφορτιστεί …  αν ναι… ας ζητήσουν  την συνδρομή ικανών στελεχών από τις Κεντρικές τους υπηρεσίες προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη .
Η τελευταία συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ του  πολύπειρου διοικητή της Π.Υ Καλαμάτας  Βασίλη Καπέλιου ,που φαίνεται να γνωρίζει το πρόβλημα μιλάει για  « Σύνθετο πρόβλημα στην περιοχή ».
Τι  αφήνει να εννοηθεί   ο κος Καπέλιος  ;
Οι  φωτιές   δεν είναι μόνο  «εμπρησμοί » από κάποιο  - ους  ψυχολογικά  διαταραγμένο –α άτομο – α που ηδονίζονται, ή εκδικούνται τους κατά φαντασία τους «αντιπάλους » σκορπώντας τον Πύρινο όλεθρο  ανελλιπώς , αλλά οι εμπρησμοί   «κρύβουν » κάποια άλλα μυστικά  τα οποία αδυνατούμε να καταλάβουμε ,ίσως ο κος Καπέλιος  γνωρίζει πολύ περισσότερα από εμάς .
Εμείς όμως « σαν άπιστοι  Θωμάδες »  σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά και θέτουμε το ερώτημα …. 
Μήπως  τελικά υπάρχει κάποιο  …. « Βαθύ λαρύγγι » σε κάποια από αυτές τις υπηρεσίες  το οποίο έχει γνώση και πρόσβαση στο ανακριτικό έργο  και προσφέρει  ,συνειδητά η ασυνείδητα  « χείρα βοηθείας » στους  αδίστακτους δράστη-ες ;
Ότι τελικά και να συμβαίνει οι αρμόδιοι πρέπει να δώσουν άμεσα λύση ….ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ  !
Δεν μπορεί μία ολόκληρη περιοχή να ζεί όλο τον Χειμώνα με τον «τρόμο » του επερχόμενου καλοκαιριού .