ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

5.10.11

ΕΛΛΑΔΑ 2011 ..Τρελαθήκαμε εντελώς -Κε Καφαντάρη …βαλε πλάτη !!

Αυτό που συμβαίνει στην Μεταμόρφωση σίγουρα διεκδικεί βραβείο - Γκίνες !
Η Μεταμόρφωση ανήκει διοικητικά στον Καλλικρατικό Δήμο Πύλου - Νέστορος λογικό θα ήταν φυσικά για όλες τις διοικητικές υπηρεσίες οι κάτοικοι να απευθύνονται στην έδρα του Δήμου την Πύλο !
Έλα όμως που οι γραφειοκράτες του Ελληνικού δημοσίου έχουν άλλη γνώμη και ταυτόχρονα …μαύρα Μεσάνυχτα .
Αν και διαθέτει Κ.Υ η Πύλος η Μεταμόρφωση ανήκει στο Κ.Υ Γαργαλιάνων και κατ΄επέκταση στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας το οποίο απέχει …50 χιλ.
Αν και διαθέτει οικονομική εφορία η Πύλος η Μεταμόρφωση ανήκει στην εφορία Γαργαλιάνων και τώρα με την καταργσή τους στην εφορία Κυπαρισσίας .
Αν και διαθέτει Π.Υ η Πύλος η Μεταμόρφωση ανήκει στην Π.Υ Γαργαλιάννων
Η Μεταμόρφωση καλύπτεται συγκοινωνιακά με 6 δρομολόγια του ΚΤΕΛ ημερησίως για Καλαμάτα αλλά για την Κυπαρισσία …ΔΕΝ υπάρχει λεωφορειακή γραμμή !!
Οι ανεγκέφαλοι γραφειοκράτες που ενέταξαν την Μεταμόρφωση στις διοικητικές υπηρεσίες της Κυπαρισσίας δεν έχουν σκεφθεί ότι για να μετακινηθεί κάποιος πολίτης της Μεταμόρφωσης στην Κυπαρισσία χρειάζεται σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς 130 ευρώ σε ταξι πήγαινε –έλα . Ποιος έχει σήμερα την πολυτέλεια να διαθέσει τα χρήματα αυτά .
Η μόνη λύση πλέον είναι ο δήμαρχος Πύλου –Νέστορος καθώς και οι Μεσσήνιοι Βουλευτές να πιέσουν και να κινήσουν τις διαδικασίες ώστε η Μεταμόρφωση να εξυπηρετείται διοικητικά από την φυσική έδρα του δήμου την Πύλο και τις κεντρικές υπηρεσίες της Καλαμάτας .